|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
venice 3000+
evo počel sam lagano razmišljat o kupnji drugog proca pošto ovog dr.venice lagano najlaganije vrijeme odnosi i približava mu se zaslužena mirovina.Vidim rulja mahnito kupuje x2 3800+u toj mjeri da ga nemrem nigde nač dobavljivog,kolki su opčenito dobici u performansama u odnosu na venice3000+?ma znam to su pitanja za malu djecu al eto.. da v3000+nije za smeče al opet ne škodi imat jači proc.E sad sam i opterona 144 gledal vidim pa nije ni to loše,zanima me vaše mišljenje o njemu?ak bi i uzimal dvoglavu zvijer rodom iz amd-a bogme načekat ču se da dođe i ak opče dođe u dučane,jedino evo velim ukoliko ga ne nađem u prodaju čopil bi opterona 144.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
evo pošto nemrem izbrisat temu atha može LOCK, našel potrebne odgovore na forumu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..da venice u mirovinu ,a jos se ni windoze 64-bitne nisu pocele koristi ![]()
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hm,to sam si i mislil....ponadal sam se da Ima 2x1mb...zanima me samo dali bi ovo moje napajanje iz siga tjeralo i jače dvojezgrne procesore tipa x2 3800+,x2 4600+? kaj velite dok bi se to npr.clockalo dali bi napajanje moglo podnjet to?pošto imam namjeru mjenjat proc da me nebi kočilo kojim slučajem napajanje.. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 24.08.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
|
ajme, ajme... prodavao bi Venice-a u potrazi za boljim performansama?! ma u čemu molim te? brže će ti radit windowsi? brže će ti se vrtiti mp3-ce dok sviraju? brže ćeš gledati film? igra će ti se vrtiti 30fps-a brže? moš se mislit... kako svi padate na merketing trikove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Brzinom sam i više nego zadovoljan stavio sam mislim negdje oko 19.40 a gotov je bio oko 21.10 dakle sat i pol... Nisam točno tempirao ali tako nekako je bilo... Mislim da je za home usera dovoljno dobar... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
slažem se s vama,al imajmo na umu da svi težimo ka boljem priznali mi to il ne, ne spadam u skupinu zagriženih clockera neg prosječnog usera,kaj ima tu loše kaj oču nekaj malo bolje...al dobro stvar osobnog mišljenja,pa na to svi imamo pravo..tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav ekipa evo ja sam novi ovdje i kad smo već kod 3000+ može jedno pitanje, imam 3000 Winchester S939. koliko se on razlikuje od venice-a i koliko bi se ovo čudo dalo naclockat? ostatak konf: gigabyte k8nf-9 (stok vent na čipsetu) ,1gb kingmax superram, seagate 160gb sata, leadtek 7600gt, leadtek dtv2000h,sound blaster audigy se, nd3520 ,lg flatron 920b |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
svaki proc se kloka drugacije , venice je nesto hladniji od tvog pa uglavnom ide bolje . fino u bios , malo podesis memoriju , voltaze i onda na fsb do kud ti bude dao . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
Citiraj:
@darkijas na gigabytici sa CTRL+F1 otvaras napredne opcije u biosu... |
|
![]() |
![]() |