![]() |
venice 3000+
evo počel sam lagano razmišljat o kupnji drugog proca pošto ovog dr.venice lagano najlaganije vrijeme odnosi i približava mu se zaslužena mirovina.Vidim rulja mahnito kupuje x2 3800+u toj mjeri da ga nemrem nigde nač dobavljivog,kolki su opčenito dobici u performansama u odnosu na venice3000+?ma znam to su pitanja za malu djecu al eto.. da v3000+nije za smeče al opet ne škodi imat jači proc.E sad sam i opterona 144 gledal vidim pa nije ni to loše,zanima me vaše mišljenje o njemu?ak bi i uzimal dvoglavu zvijer rodom iz amd-a bogme načekat ču se da dođe i ak opče dođe u dučane,jedino evo velim ukoliko ga ne nađem u prodaju čopil bi opterona 144..
|
evo pošto nemrem izbrisat temu atha može LOCK, našel potrebne odgovore na forumu...
|
Citiraj:
|
..da venice u mirovinu ,a jos se ni windoze 64-bitne nisu pocele koristi :D svasta
|
hm..da sve je to ok al ovog dvojezgrnog nemrem nigde nač ni za lijek..misim nije ni ovaj venice loš al opet u potrazi sam za boljim performansama
|
pogledaj u nitelu,tamo sam ja svoj kupio u ponedjeljak
|
gledal al nemaju,hm neznam di bi više gledal..zna možda ko još di bi mogel nač?
|
Citiraj:
ja nekidan dobavio 3200+ naklokao ga na 2400 i sretan ko malo dijete :) |
kaj ovaj x2 3800+ L2 cache ima 2x512kb il 2x1mb?: stoopid
|
Citiraj:
|
hm,to sam si i mislil....ponadal sam se da Ima 2x1mb...zanima me samo dali bi ovo moje napajanje iz siga tjeralo i jače dvojezgrne procesore tipa x2 3800+,x2 4600+? kaj velite dok bi se to npr.clockalo dali bi napajanje moglo podnjet to?pošto imam namjeru mjenjat proc da me nebi kočilo kojim slučajem napajanje..
|
ajme, ajme...
prodavao bi Venice-a u potrazi za boljim performansama?! ma u čemu molim te? brže će ti radit windowsi? brže će ti se vrtiti mp3-ce dok sviraju? brže ćeš gledati film? igra će ti se vrtiti 30fps-a brže? moš se mislit... kako svi padate na merketing trikove... |
Citiraj:
Brzinom sam i više nego zadovoljan stavio sam mislim negdje oko 19.40 a gotov je bio oko 21.10 dakle sat i pol... Nisam točno tempirao ali tako nekako je bilo... Mislim da je za home usera dovoljno dobar... :D |
slažem se s vama,al imajmo na umu da svi težimo ka boljem priznali mi to il ne, ne spadam u skupinu zagriženih clockera neg prosječnog usera,kaj ima tu loše kaj oču nekaj malo bolje...al dobro stvar osobnog mišljenja,pa na to svi imamo pravo..tak da...
|
Citiraj:
kako god ti kazes.. |
: cheers2
|
pozdrav ekipa evo ja sam novi ovdje i kad smo već kod 3000+ može jedno pitanje, imam 3000 Winchester S939. koliko se on razlikuje od venice-a i koliko bi se ovo čudo dalo naclockat? ostatak konf: gigabyte k8nf-9 (stok vent na čipsetu) ,1gb kingmax superram, seagate 160gb sata, leadtek 7600gt, leadtek dtv2000h,sound blaster audigy se, nd3520 ,lg flatron 920b
|
svaki proc se kloka drugacije , venice je nesto hladniji od tvog pa uglavnom ide bolje .
fino u bios , malo podesis memoriju , voltaze i onda na fsb do kud ti bude dao . |
evo proc je trenutno dok surfam na net-u 28c, volio bi ga dobit negdje na 2,2-2,3 ghz i dosta. Bios ima opciju za clockanje samo neznam gdje se smanjiva frekva memorije..
|
Citiraj:
@darkijas na gigabytici sa CTRL+F1 otvaras napredne opcije u biosu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:41. |