|
![]() |
#1 |
AMD Team
Datum registracije: Jun 2006
|
power calculator
ima li kakv dobar power calculator, da sracunam potrosnju? google mi nije od velike pomoci, ili ne nadje nista, ili neke nefunkcionalne i zastarjele gdje uopste nema moj cpu na listi... pa ako ima neko neki dobar link nek posta. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čemu to kad ionako većina pretjera s tim wattima... http://www.journeysystems.com/power_...ator_popup.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AMD Team
|
taj sto si dao ne valja. zastario je. nema moj cpu. a nasao sam nekoliko jako dobrih, ali ne mogu da se sjetim linka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A koja ti korist od toga? Tak i tak "računa" samo max potrošnju, a nikada se nece desit da baš sve komponenete rade punom parom. Radije tu na forum postaj konfu pa ce ti netko rec kolko jako napajanje ti treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
I jel ti OK ovaj za koji sam ti dao link? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
napiši konfu koju imaš, pa ti mi "izračunamo". napamet. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
AMD Team
|
eh to je taj calculator koji sam nasao i prije! tnx! ma znam, ali hocu da izracunam max. sto se tice konfe, da se ne ponavljam, evo copy paste iz mojeg potpisa sa jednog drugog foruma: ABIT AN8-Ultra AMD Athlon64 X2 4200+ (oc. @ 4600+) 2x1GB DDR400 RAM dualchannel 2x120GB WD SATA300 HDD in RAID 0 Gf7600GS 256MB ASUS DVD-RW ASUS DVD-R ASUS TV-FM Tuner Novatron S9 chassis 19" LCD TFT 8ms ono sto jos vuce struju je usb card reader, usb scaner (nema vlastiti power, nego se napaja iz usb-a). a u ponedljelkak kupujem Chieftec 400w psu, nadam se da ce bit ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
AMD Team
|
izracunao sam si 325w. znaci 400w chieftec ce biti sasvim ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Da 400 W i nemaš problema s nadogradnjama..... Ja isto volim pogledat kalkulator kad kupujem napajanje, jer nemislim dati npr. 700 kn za napajanje, pa pri sljedećoj nadogradnji opet po novo!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|