|
![]() |
#2 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Sa kojim downloadom imaš problem?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Onda mora biti neki problem kod tebe, ja mogu skidati sve. Probaj pobrisati history, možda pomogne. Ako koristiš IE, probaj sa Firefoxom. Jel možeš skidati sa drugih stranica?
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Neznam zbilja u čemu je problem. Koristim Firefox 1.5.0.6 i na drugim str. mi rade downloadi. Imam i zonealarm dopušteno mi je sve na stranici. Probao sam i s IE ali isto me vraća na home page. Također izbrisao sam i history ali ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
mislim da se tu radi o problemu refera i prihvacanja cookijea od strane pceksa prema tvom kompu. getright i ostali download manageri su imali taj problem. i ja imam isti problem sto se tice skidanja s pcex downloada i jos ga nisam rjesio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
gle... to onda nije problem. postoji plugin za firefox... flashgot se zove. u kombinaciji sa freedownload managerom super odrađuje posao. i to nije problem referera. to je problem loše konfiguriranih download managera. mi ne koristimo nikakve anti-leech sustave i sve je po w3c standardima. daklen - kompjutori vam ne rade kako bi trebali.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
kod mene ista stvar. ZA blokira download (tj vraća na početnu) isto samo na PCE. I kad ga zgasim normalo pokrene download. Vjerovatno je problem negdje u postavkama ZA ali nemam poima di jer mi sve ostalo normalno radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|