![]() |
Problem s downloadom
Pod rubrikom download, kad kliknem na naziv softwarea da ga "skinem", umjesto downloada mi se vrati na početnu stranicu pceksperta!!!
Help! |
Sa kojim downloadom imaš problem?
|
Ne mogu niti jedan program skinuti, vraća me na home page
|
Onda mora biti neki problem kod tebe, ja mogu skidati sve. Probaj pobrisati history, možda pomogne. Ako koristiš IE, probaj sa Firefoxom. Jel možeš skidati sa drugih stranica?
|
Neznam zbilja u čemu je problem. Koristim Firefox 1.5.0.6 i na drugim str. mi rade downloadi. Imam i zonealarm dopušteno mi je sve na stranici. Probao sam i s IE ali isto me vraća na home page. Također izbrisao sam i history ali ništa.
|
nešto kod tebe ne šljaka. sorry, oko toga ne mogu pomoći :(
|
mislim da se tu radi o problemu refera i prihvacanja cookijea od strane pceksa prema tvom kompu. getright i ostali download manageri su imali taj problem.
i ja imam isti problem sto se tice skidanja s pcex downloada i jos ga nisam rjesio. |
gle... to onda nije problem. postoji plugin za firefox... flashgot se zove. u kombinaciji sa freedownload managerom super odrađuje posao.
i to nije problem referera. to je problem loše konfiguriranih download managera. mi ne koristimo nikakve anti-leech sustave i sve je po w3c standardima. daklen - kompjutori vam ne rade kako bi trebali. |
kod mene ista stvar. ZA blokira download (tj vraća na početnu) isto samo na PCE. I kad ga zgasim normalo pokrene download. Vjerovatno je problem negdje u postavkama ZA ali nemam poima di jer mi sve ostalo normalno radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:33. |