|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Moj novi LCD :D
Mogu samo reći da je monitor izvrstan, nema bad pixela, ima ogromni vidljivi kut, vrlo lijepe boje, a ghostinga praktički nema. Za ovu cijenu mislim da nema boljeg monitora (3400kn s PDV-om). Da podsjetim: 20"0 rez. 1680x1050, 8ms GtG (16 tipično), 178° vidljivi kut, zvučnici (dobri za eventualni video chat : roller : ), usb upstream port, 800:1 kontrast, 300 cd/m2. "Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k. Za neke specifične stvari gdje je poželjno vidjeti veću sliku (rezultati overclocka ili game screenshot) zamolite moderatora ili admina da otvori poseban thread za to sa jasnim [56k warning] upozorenjem. Isto [56k warning] upozorenje je potrebno staviti i kod postanja linkova koji vode na stranice sa "težim" slikama ili videom." Pros: rezolucija, iznimni vidljivi kut, širina slike za filmove i igre, nema ghostinga, vrlo oštar prikaz slike, vrlo lijepe boje (za lcd), podešavanje po visini/rotacija bez micanja, odvojivi dvi i d-sub15 kabel, cijena Cons: neujednačeno pozadinsko osvijetljenje (malo probija u kutevima vidljivo samo u rijetkim slučajevima popunog statičnog crnila ekrana), omjer slike u nekim igrama koje se nemogu iskonfigurirati na tu rezu, više-manje nepotrebni zvučnici, nije baš neki ljepotan ![]() Performanse: 9/10 Best buy faktor: 11/10 ![]() P.S. Nemojte se mučiti sa 19" monstrumima koji imaju (relativno) malu rezoluciju za svoju dijagonalu, tj. dosta velike pixele kad za malo vise novaca mozete dobit nesto ovakvo. : nono : Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.05.2006. u 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Fino fino ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() A ostalima preporučam 940BF s 2ms odziva,zvijer zaa vidjeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel površina zaslona staklena ili plastična?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
To mi se ne sviđa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Jel mi se chini il koristish wallhack na COD-U?
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Ljepša mi je slika kad je stalko gore, a refleksiju lako sredim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
sljedeci put slike stavi u thumbove, dosta nas ima adsl, ali ipak... Zadnje izmijenjeno od: nicko. 06.05.2006. u 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
I za takvu rezoluciju ti treba 2x x1900xtx crossfire... (ako to uopće postoji =P) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koji je to točno model? Na Megatrendovim stranicama vidio jedan sličan,ali sa slabijim kontrastom i košta 3999?
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Na slikama se vidi Brilliance 200W...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Suit up!
|
Ima samo 1 model dobavljiv u hr. To je 200W6CS (CS stoji za color silver), ima jos model CB (black) ali nazalost nemoze se nabaviti u .hr Te specifikacije na webu se odnose na malo stariji tip monitora koji ima isti naziv (pretpostavljam da je philips zamjenio panele s novijom inačicom S-IPS-a, otud i manji odaziv i nesto veci kontrast). |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
hvala ![]() znači 3400 sa PDV-om ili još gore ide PDV? (sorry ak gnjavim ali...) di je kupljen uopće..
![]() |
#24 |
Suit up!
|
3400kn s pdv-om. Ghosting ja nevidim, možda ga neka cijepidlaka primjeti, ali meni se čini da ima čak manje nego Xerox 8ms. Opet što se tiče ghostinga, zasad nema lcd monitora koji ce brze scene u igrama prikazati kao crt, Trenutno igram CSS, COD2, Farcry i ne primjećujem ghosting, što opet ne znači da ga neki "bolesnik" neće primjetiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Tjo, jel' mozes izmjeriti visinu vidljivog dijela slike? Ono, da znam jel' ko 17" ili blize 19"... Na 17" LCDima mi je 1024 vert. reza malo presitna... jebiga, stare oci sa dugim stazom buljenja u ekran... : flyingey
![]() |
#28 |
Guest
|
na lcd-ovima koliko pise, toliku sliku i dobijes, ako ne i vecu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ako je H * V, onda je visina otprilike ista kao 17" LCD. Thnx.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|