|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Miš ujedno tastatura/volan?
Da pojasnim. Postoji puno igara u kojima se vozila upravljaju tastaturom. Jedna od tih je i Mafia. Kada sam prvi put zaigrao LFS, vidio sam da je puno efikasnije, praktičnije, preciznije upravljati mišem. Moje je pitanje ovakvo: budući da Mafia ima podršku za volan (dakle upravljanje je ajmo reći analogno - nije samo lijevo desno, nego ide stupanj po stupanj), mogu li kako namjestiti da miš glumi volan, pa da imam preciznu kontrolu nad vozilom? ![]() Iskomplicirao sam ga, ali nadam se da kužite... : evil : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
koliko se ja sjećam mislim da se u mafiji nikako ne može voziti mišem jel on služi dok voziš za drive in, tj kada pucaš kroz prozor od auta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
drive in je mobilna posluga)npr mcdonalds shala..... mislio si na drive by...... al da ne kompliciram.....ne mislim da je ta opcija nemoguca kolega je objasnio...zbog drive by-a
![]() |
#10 |
Premium
|
a mafiji je prespora ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() , a i na toj brzini imas osjecaj da ides tolko... Ne ko NFS MW serija, ono ides do 250-260, i uopce nemas dojam da tolko ides, jos ak je iskljucen motion blur... GTA ima opciju za voznju s misem... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam mafiju uvijek igrao sa volanom al je normalno sve radilo ![]() drive in - LOL
![]() |
![]() |
#14 |
Dr. Gonzo
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas