![]() |
Miš ujedno tastatura/volan?
Da pojasnim. Postoji puno igara u kojima se vozila upravljaju tastaturom. Jedna od tih je i Mafia. Kada sam prvi put zaigrao LFS, vidio sam da je puno efikasnije, praktičnije, preciznije upravljati mišem.
Moje je pitanje ovakvo: budući da Mafia ima podršku za volan (dakle upravljanje je ajmo reći analogno - nije samo lijevo desno, nego ide stupanj po stupanj), mogu li kako namjestiti da miš glumi volan, pa da imam preciznu kontrolu nad vozilom? :D : stoopid Iskomplicirao sam ga, ali nadam se da kužite... : evil : |
koliko se ja sjećam mislim da se u mafiji nikako ne može voziti mišem jel on služi dok voziš za drive in, tj kada pucaš kroz prozor od auta
|
Znam da se ne može to namjestiti u Mafiji, ali postoji li neki program koji to može učiniti?
BTW, kaže se drive-by :D |
drive in je mobilna posluga)npr mcdonalds
shala..... mislio si na drive by...... al da ne kompliciram.....ne mislim da je ta opcija nemoguca kolega je objasnio...zbog drive by-a |
ma čemu će ti simulacija volana u mafiji, kad je vožnja čista arkada...
|
Pa i nije baš... Mafia ima jedan od boljih engine-a za vožnju u tom žanru. Ja baš imam filing ko da vozim pravi auto.
|
probaj vozit FIA GTR; Richard Burns rRally, LFS....
Mafia nije ni blizu... |
po meni mafia ima jako realan vozni model.. čak se i sada dobro drži (pogledajte NFS :D)
da drive by... malo sam se zeznio |
Citiraj:
|
a mafiji je prespora:D
|
Citiraj:
, a i na toj brzini imas osjecaj da ides tolko... Ne ko NFS MW serija, ono ides do 250-260, i uopce nemas dojam da tolko ides, jos ak je iskljucen motion blur... GTA ima opciju za voznju s misem... ;) |
ja sam mafiju uvijek igrao sa volanom al je normalno sve radilo :)
drive in - LOL |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |