|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Corrupted User Profile u win XP?! help!!
neki dan sam ovo prvi puta dozivio i stvarno je lose. vjerujem da je greska izazvana nekom pogreskom na hard disku, to jos uvijek razjasnjavam o cemu je rijec, mozda bad sector. disk mi je u zadnje vrijeme u radu kliktao, kak to inace maxtor zna....disk je nov..mozda 2 mjeseca. to me stvarno ljuti.... vise mi nece loadati moj default user profile i uvijek loada neki temporary. sad sam izgubio sve postavke. ovo je opis erora iz event viewera: Userenv: "Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. If this problem persists, contact your network administrator. DETAIL - An I/O operation initiated by the registry failed unrecoverably. The registry could not read in, or write out, or flush, one of the files that contain the system's image of the registry." kako ovo rijesiti, jako je hitno...imao sam neke enkriptirane dokumente koje mogu otvoriti samo sa tim profilom koji nece loadati. totalno sam u bedu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Defcon.OS. 02.07.2006. u 15:39. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pokusao sam tako ali nisam mogao pristupiti. medutim kasnije sam pokrenuo checkdisk i ukljucio opciju trazenja bad sectora, koje je nakraju i nasao. u meduvremenu je i nekoliko fajlova oporavio medu kojima je bio NTUSER.DAT koji je vjerojatno bio pogoden bad sectorima, vjerojatno je taj file zasluzan za load profila. uspio ga je popraviti i profil sad radi. dakle cijelu stvar je izazvala meni nevjerojatna i iznenadna pojava bad sectora na disku starom oko 2 mjeseca, to me jako razocaralo u maxtora... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
eto..disk je zamijenjen. uzrok ovoj iritantnoj gresci je bilo pojavljivanje bad sectora na disku koji su se poceli siriti po C particiji...strasno. nakraju se vise nije htio ni loadati defaultni profil. nedaj Boze opet ovakve greske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |