|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
trazi se ime pjesme...
daklem ak je neko gledao the fast and the blabla bla 3 iliti tokyo drift...ona pijesma skroz na kraju...kad "drifta" s vin diselom tj sami kraj filma...samo pocinje i ne cuju se nikakve rijeci...HELP skinuo(edit: dada posto sam dobio vec "kritike" album je placen...ak znate one fore za sitne love il kredite...) sam album al nisam naso nis tj nije nis od tog...preslusao sam navodno sve pjesme koje su bile u filmu isto nije nis...help ![]() stvar mi je poznata...neki arock a roll tak nes Zadnje izmijenjeno od: mc_fish. 20.07.2006. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
možda ti ja mogu pomoć... obrati mi se na icq, imaš me, gogo.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
the prodigy - you wil be under my wheels To mi pada na pamet zbog ovog: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Drugi put napravi ovako: upamti ili si negdje zapiši stih-dva pjesme, odi u google u upiši u tražilicu lyrics "stih", onda klikni na Search i dobiti ćeš mali milijun linkova na stranice s tekstovima pjesama. Par savjeta: 1. zapiši gramatički pravilno stih (pretpostavka je da znaš nešto engleskog) 2. nastoj da stih bude standardan tipa 'love me' i sl. već specifičan za tu pjesmu
![]() |
#5 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
1.nabavi oST njube......... 2.ako mislis na onu stvar kad krene race protiv vin diesela stvar se zove- BANDALEROS.....-don omar feat.tego calderon: cheers2 pozz
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa okvirno se moze snaci. Nikada nisam imao problema sa nalazenjem imena pjesme po rijecima koje cujem, da su i na svedskom jeziku. Bolje poslusas i malo tipkas, isprobavas. Ovako kako je coconut napisao trazim po googleu i obicno se nadje sve. The Power o'Google...
![]() |
#8 | |||
the luda ribetna
|
Citiraj:
al fakat ne podnosim citirat sebe DAKLEM SAD SE MALO IDEM DERAT NA VAS PAMETNE Citiraj:
nadalje Citiraj:
edit: micc skroz zadnja ![]() a fleks hvala stari to je to...i znao sam da mi je poznata ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ima jedna bolja iz istog muvija, teryjaki boyz - tokyo drift |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
|
Ajde kad ste tak sposobni milicajci nadjite mi onda onu stvar iz reklame za ronhill kad treba zaustavi vrijeme. Pozdrav iz rovinja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
hm gledam reklame i ima sam na njihovoj stranici reklama za ronhil ultra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
̣
|
bijeloj @flex:kaj nije zakon stvar ? laganica |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego i ja bi htio ovu iz ronhila ![]() ![]()
![]() |
#15 |
the luda ribetna
|
da me ubijes neznam o kojoj reklami spikate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A zaustavi se vrijeme i svi ljudi na trgu stanu... Jedino jedna zenska nastavi setati... I onda stavi ruzu u ruku nekoj zenskoj koja se posvadjala sa svojim likom, poljubi nekog lika koji je na kavi itd... ![]()
![]() |
#17 |
the luda ribetna
|
brijem da sam mozda i vidio...onak poznato mi je...al opet LOL moram to vidjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
̣
|
neak francuska stavr se vrti EDIT: Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit evo text http://www.paroles.net/chansons/25553.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Kad smo već kod tih spika, zna li netko kako se zove ona stvar koja ide u NAJAVI C.S.I. N.Y. na RTL-u? Znači ne tema, nego se u najavi vrti... zaboravio sam riječi, znam samo da ide "day and night...??" : nono : Rekao bih da pjeva neka afro-amerikanka, mislim da je to pravi izraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
the luda ribetna
|
nemam kraj... ![]() inace uopce nije navedena da s ekoristila...jerbo sam nasao i taj dio |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
JDM
|
Nasli smo obadvije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |