![]() |
trazi se ime pjesme...
daklem ak je neko gledao the fast and the blabla bla 3 iliti tokyo drift...ona pijesma skroz na kraju...kad "drifta" s vin diselom tj sami kraj filma...samo pocinje i ne cuju se nikakve rijeci...HELP skinuo(edit: dada posto sam dobio vec "kritike" album je placen...ak znate one fore za sitne love il kredite...) sam album al nisam naso nis tj nije nis od tog...preslusao sam navodno sve pjesme koje su bile u filmu isto nije nis...help;)
stvar mi je poznata...neki arock a roll tak nes |
možda ti ja mogu pomoć... obrati mi se na icq, imaš me, gogo....
|
the prodigy - you wil be under my wheels
To mi pada na pamet zbog ovog: Citiraj:
|
Drugi put napravi ovako: upamti ili si negdje zapiši stih-dva pjesme, odi u google u upiši u tražilicu lyrics "stih", onda klikni na Search i dobiti ćeš mali milijun linkova na stranice s tekstovima pjesama.
Par savjeta: 1. zapiši gramatički pravilno stih (pretpostavka je da znaš nešto engleskog) 2. nastoj da stih bude standardan tipa 'love me' i sl. već specifičan za tu pjesmu |
1.nabavi oST njube.........
2.ako mislis na onu stvar kad krene race protiv vin diesela stvar se zove- BANDALEROS.....-don omar feat.tego calderon: cheers2 pozz |
a sto ako pjevaju dva hispanca u duetu????
eng mu ne pomaze.... |
Pa okvirno se moze snaci. Nikada nisam imao problema sa nalazenjem imena pjesme po rijecima koje cujem, da su i na svedskom jeziku.
Bolje poslusas i malo tipkas, isprobavas. Ovako kako je coconut napisao trazim po googleu i obicno se nadje sve. The Power o'Google... |
Citiraj:
al fakat ne podnosim citirat sebe DAKLEM SAD SE MALO IDEM DERAT NA VAS PAMETNE Citiraj:
nadalje Citiraj:
edit: micc skroz zadnja;) to je predzadnja i imam ost a fleks hvala stari to je to...i znao sam da mi je poznata:D ljubim te nacrtaj se kod emne na kavi...znas da ide tak i tak na moju kapu |
Citiraj:
|
ima jedna bolja iz istog muvija, teryjaki boyz - tokyo drift
|
Ajde kad ste tak sposobni milicajci nadjite mi onda onu stvar iz reklame za ronhill kad treba zaustavi vrijeme. Pozdrav iz rovinja.
|
hm gledam reklame i ima sam na njihovoj stranici reklama za ronhil ultra:D
|
bijeloj
@flex:kaj nije zakon stvar ? laganica |
nego i ja bi htio ovu iz ronhila :D bas mi je dobra stvar :D
|
da me ubijes neznam o kojoj reklami spikate...
|
A zaustavi se vrijeme i svi ljudi na trgu stanu... Jedino jedna zenska nastavi setati... I onda stavi ruzu u ruku nekoj zenskoj koja se posvadjala sa svojim likom, poljubi nekog lika koji je na kavi itd... :)
|
brijem da sam mozda i vidio...onak poznato mi je...al opet LOL moram to vidjet:D
|
neak francuska stavr se vrti
EDIT: Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit evo text http://www.paroles.net/chansons/25553.htm |
Kad smo već kod tih spika, zna li netko kako se zove ona stvar koja ide u NAJAVI C.S.I. N.Y. na RTL-u? Znači ne tema, nego se u najavi vrti... zaboravio sam riječi, znam samo da ide "day and night...??" : nono :
Rekao bih da pjeva neka afro-amerikanka, mislim da je to pravi izraz :D ...bem se skleroznog... |
pa kaj ne piše na kraju filma popis svih pjesama
|
nemam kraj...:D izrezani
inace uopce nije navedena da s ekoristila...jerbo sam nasao i taj dio |
LMAO
20 postova i još niste našli stvar LMAO :D |
Nasli smo obadvije :smoke:
|
Moju niste :( Idem sad očajavat...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:35. |