|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
mema DDR3 na 7600gt bez hladjenja
Imam pitanje dal mema na 7600gt ddr3 (1400mhz stock, oko 1600mhz klokana) moze u kombinaciji sa vf700 raditi bez onih jezica. Znaci da je u potpunosti gole. Mislim da moze, ali onak za svaki slucaj pitam. Naime, nemam one jezice, al cu ih kroz koji dan nabaviti. Hvala, živjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
može, barem mene svi tako uvjeravaju.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..a da to ti pitas nemogu vjerovati,pa sve ovisi koliko ti se grije mema !!!
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kak je bilo original hlađenje? jel išlo preko memorije ili ne? Znajući tebe,zalman će radit na 5V, a tu ne slab na puhanju po memoriji...
![]() |
#7 |
JDM
|
Sad tek sam vidio kad sam ju zvadio van. Nista ju ne hladi. Cak ni protok od venta jer je tak koncipiran hladnjak. Nego izbio mi je novi problem... Nemogu skinut STOCK vent. Neki cudni navoji su. Evo slika: http://www.leadtek.com.tw/eng/images..._Review_55.pdf http://www.goodgearguide.com.au/inde...pt;1;pg;1;pa;7 Jel probavao tko? U PDFu ima slika tih sarafa... Luda sam vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
|
Nece da ga.... Sve sam probao. Torakse, imbuse, klijesta, spicange, minus sarfciger.... Neznam vise.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Kaj imas kad skines cooleru masku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
|
Nemogu ju skinut. Barem ne vidim nacina? Hebo pas mate u quaratz nepodojeni kicka im materina Leadtekovska dabogda svi pokrepali. Majku im njihowu tajwansku. KAKO ME OVO NERVIRA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
̣
|
cekic? ma imas ova mala udubljenja sa strane, šrafcinger nutra i skini http://www.bit-tech.net/content_imag...final_page.jpg http://www.bit-tech.net/content_imag...dh/card3_b.jpg http://www.bit-tech.net/content_imag...dh/card1_b.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
|
Daj ne hebi me u mozak jos i ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
̣
|
ma vis slike gore, ili pukni srafcinger u rupu kud ide kabel od hladnjaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
JDM
|
Ljudi imam GREAT NEWS. Uspio sam. Evo sad da se malo osvrnem na problematiku. Izgleda da je netko vec ili skidao cooler sa ove grafe (a kupljena u HGspotu NOVA) ili leadtek rabi svoje cudne ''sarafe''. Ovakve utore jos nisam vidio. Nije torax, nije inbus, nije +/- . Doma imam sav moguc alat, ali ovo NE postoji. Uspio sam Sa klijestima i spicangama. Citaj dole sa drzao sa spicangama a gore KRVNICKI sa klijestima stiskao, dok jednostavno si klijesta nisu napravila ''utore''. Sila koju sam primjenjio je bila tolko da sam popigao dva od četri sarafa (il koj vrag jesu) na stock kuleru. Sva sreca zadrzao sam hladnokrvnost ![]() Iskreno u zivotu sam vf700 osobno montirao minimalno 20 puta. Ko ga ima u kvartu, ja sam mu ga instalirao. stavljanje vf700 mi je dakle slobodno receno pljuga ![]() EDIT: Saljem ljubavno pismo leadteku ![]() Stock kuler bi sad najradje sad zapalio i bacio, ali garancija je ipak tu ![]() Najvise mi je zao klijesta. Znojnija su od mojih ruku ![]() I da skoro zaboravio: Leadtek ''multilock nemozes me skinut da ga hebeš'' kuler vs Fleks ''starfucker leadtekovih inzinjera koji pojma nemaju'' = 0:1 Wooohhhoooo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
JDM
|
Jos jedno pitanjce, kolkiko bi bio normalan load za grafu sa vf700cu i ventom (80mm xsilence) na cca 850rpma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
oko 45c
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JDM
|
45c? Meni je 56c ![]() Al radi skroz normalno i dobro je sjeo. Jedino sto se malo cima lijevo desno, ali nista strasno...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Temp ti je u redu. Vjerojatno je Codiac mislio na idle temp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Fleserica možeš objasnit kako promijenit ventilator na VF700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Izrežeš drugi vent (sa motorom i lopaticama) i zaljepiš ga na mjesto di je stari bio... Ili ima neki drugi način, lakši?
![]() |
#26 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nope... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
JDM
|
LOL Ne bi to bas lijepio... ![]() Fino raskopas zalmana i skines vent. Izezes novi vent i zavezes ga sa tankom vrpcom (kablovi dolaze omotani njome) na mjesto starog venta. Malo za***************ano (mirna ruka) , al se da. I da onu plastiku treba maknut tak da ostane samo ona tanka zicica metalna. Daj nek neko posudi digitalca da napravi tutorial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imho netrebaju ti pasivni za memu osim ak neces na neke bolesne klokove terati ... jer vf700 malo puse po memi i na 5v a to je PUNO bolje od defoltnog hladnjaka koji je prakticki jos grijao memoriju .
![]() |
#30 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
gle meni 1,4ns GDDR3 radi na 850-900MHz bez ikakvih pasivaca jedino lagani protok zraka preko čipova. I što je najbolje uopće nisu vrući! Tako da najbolje vidit tj osjetit koliko su stvarno topli/vrući
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|