|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Thundebird backup
Jel zna netko kako da napravim backup svih mailova i svih accounta,postavki iz Thunderbirda jer bi večeras formatirao,stari windowsi su več 7mj LOL,to mi je rekord a napravio sam nove sa novim update packom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
evo ja sam to riješio tako da sam skopirao ovaj cijeli folder i kasnije ga samo kopirao nazad nakon formata. ![]() sve radi. mailovi i to.... a accounte sam rucno upisao, ovako nisu isli ![]() (isto sam radio i za outlook express...radi provjereno za mailove, a tamo mozes exportirat account settinge, pa je to bar lakse) e sad, mozda ima laksi nacin, ali meni je i ovaj pomogao, sve sam prebacio a to mi je i bilo bitno... ako netko zna laksi nacin, rado cu naucit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nemam na ovom compu TB, ali moras prekopirati folder koji ti se nalazi negdje u "Documents and Settings", mislim da je D&S\_accountname_\Application Data\Mozilla\Thunderbird... Prekopiras cijeli folder, kasnije ga vratis na isto mijesti i to bi trebalo biti to... Naravno ukljucis prikaz skrivenih foldera. Ali google i Thunderbird+backup bi trebao dati 100% tocne rezultate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ovo pitanje bi trebalo staviti u sticky, već sam vidio 3-4 threada s njim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|