![]() |
Thundebird backup
Jel zna netko kako da napravim backup svih mailova i svih accounta,postavki iz Thunderbirda jer bi večeras formatirao,stari windowsi su več 7mj LOL,to mi je rekord a napravio sam nove sa novim update packom :)
|
evo ja sam to riješio tako da sam skopirao ovaj cijeli folder i kasnije ga samo kopirao nazad nakon formata.
http://img246.imageshack.us/img246/3985/new1ds8.th.jpg sve radi. mailovi i to.... a accounte sam rucno upisao, ovako nisu isli :) (isto sam radio i za outlook express...radi provjereno za mailove, a tamo mozes exportirat account settinge, pa je to bar lakse) e sad, mozda ima laksi nacin, ali meni je i ovaj pomogao, sve sam prebacio a to mi je i bilo bitno... ako netko zna laksi nacin, rado cu naucit ;) |
Nemam na ovom compu TB, ali moras prekopirati folder koji ti se nalazi negdje u "Documents and Settings", mislim da je D&S\_accountname_\Application Data\Mozilla\Thunderbird... Prekopiras cijeli folder, kasnije ga vratis na isto mijesti i to bi trebalo biti to... Naravno ukljucis prikaz skrivenih foldera.
Ali google i Thunderbird+backup bi trebao dati 100% tocne rezultate. |
|
Ovo pitanje bi trebalo staviti u sticky, već sam vidio 3-4 threada s njim.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:01. |