|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Radiator?
Zna li neko di uzet dobar radiator do 400kn a da nisu oni iz linksa jer ono je malo preskupo. Onaj na kojeg stane 1 vent od 12cm košta skoro 400kn a onaj sa 3 košta 600kn. Razlika u cijeni je, kako da kažem: "GLUPA". Znam za onu trgovinu Cool PC, ali ona je slovenska. : stoopid Kako uzeti nešto u njoj, jel moram do slovenije ili se može naručiti nešto? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
pa zaleti se do slovenije, koji problem je nac nest u sloveniju kad je prođeš za 1h (prvo ih nazovi da neides zabadava)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ima u Cool PC-u svega, i to jeftino. možeš i naručit da ti pošalju u HR... samo mu se javi na mail.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spiderpig
|
@DoDo https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...&id=1322&cat=3 a šta fali ovome?? mislim ima 3 mjesta za 12cm hladnjak znači treba bi bolje hladiti a onaj koji si ti predložio jer ima samo 2 mjesta. A skuplji je za poštenih 30€ ![]() @Renesis Da ga kontaktiram na mail?? Dobro, nego jel ga ko već kontaktira ili zna koliko skuplje će me doć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni je Tbred B rekao da pošaljem mail vlasniku dućana pa da on zna kako da se izbjegne carina |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
|
ovako, ja sam ga bio pitao za pumpu. stvar funkcionira da ti njima pošalješ pare, a oni tebi stvari koje ti trebaju. pošto su ipak tvrtka, po meni nema problema. Ovako ja imam doma triple rad. i po iskustvu svaki dodatni sharkoon 120mm silent = -3C po meni, ako ti nije bed, slobodno uzmi triple, jest da je mrcina... al hladi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
zippo61_junior
|
Da a kad se uračuna carina i porez ispadne ko da si kupio u Hrvatskoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
|
a pa ni to tako dugo... moreš se i sam zaletit... P.S. Ako neko bude išao neka se javi, meni treba jedna pumpa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spiderpig
|
ma nesmeta veličina ![]() zapravo sam i mislio jednoga sa 3x120mm. Aj probat ću kontaktirat njega pa ćemo vidit šta će reć. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zippo61_junior
|
I ako netko bude išao u Sloveniju nek javi i ako bi mi mogao uzet bi mi trebao radijator,pumpa i još nešto |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Spiderpig
|
Čisto sumnjam da ću ići u sloveniju radi radiatora ![]() Nego ako se uspijem dogovorit s njim da mi dostavi u hrv bez carine onda možete i vi izjasniti svoje narudžbe. ![]() Aj neka još samo neko kaže neku pristojnu pumpu tamo(ne potopnu) za ne previše novaca. ![]() Neki best buy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zippo61_junior
|
Neka Hydor i na koji si mail ti slao |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Spiderpig
|
nisam još ništa sla, večeras ću. ![]() Valja ovaj??: https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...&id=1090&cat=3 Zadnje izmijenjeno od: Smartguy. 26.06.2006. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() a da jesnostavno uzmes radiator od auto za kabinu raditi ce ti 2 put bolje od tih pogledaj malo clanke o usporedbi kupovnih i ovih sto sam naveo pa ces viditi kako su neisplativi : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
|
od auta? a s čim ti misliš to propuhat? turbinom? pregusti su finovi na tim hladnjacima... i sumnjam da bi radilo 2 put bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |