|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Intel,MSI,ATI???
Hm...prvo su provalili da će MSI proizvoditi ATI grafičke,onda da možda i ne nego samo chipset-e... E sad...navodno je ATI piknuo licencu za Pentium-M/Banias/.... Meni se nekak lagano vidi da je ATI opasno krenuo u opći napad. Baš me zanima kaj bude od toga bilo,budući da su do sad svi izleti ATI-ja po pitanju integriranih chipset-a bili najblaženo rečeno katastrofa.... Opet-s druge strane,MSI je poprilično ozbiljan i solidan partner... Otprilike negdje u isto vrijeme je puštena u promet i informacija da će se delati za Low-end tržište NForce2 sa starim MX2 chipom??? Zanimljivo....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Intel,MSI,ATI???
Citiraj:
jedino znam za laptope, onaj mobility radeon ili-kako-se-vec-zove. A i nisam cuo da je bas bio katastrofa...
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Re: Intel,MSI,ATI???
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
koliko ja znam ati je pravio one ATI-A3 i ATI IGP3, koji su trebali biti kao ATIjeva verzija NForce koja se nije pokazal uspjesnom.
![]() |
#5 | |
(°_°)
|
Re: Re: Re: Intel,MSI,ATI???
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
Da izgleda da je ATI krenuo u napad što nemora nužno biti dobro. Može dovesti do toga da raprši snage na mnogo područja i u svima bude prosječan što nije OK. A opet može ostala područja pokrivati tek toliko da obrče neku kintu i kupi iskustva s raznih područja što može rezultirati boljim i boljim grafuljama npr ![]() Iskreno se nadam ovom drugom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Do sada su integrirani chipset-i bazirani na ATI-ju bili toliko katastrofalno loši da škvadra nije imala volje ni pljuvat po njima ![]() Baš me zanima kaj bude bilo od toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Govorka se da će ATI izbaciti novi chipset za Pentium 4 i da će biti brži i od Springdalea i Canterwooda. Treba vidjet kako će Intel reagirat ako se ovo dogodi. (Možda ovako: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
[QUOTE]Originally posted by CyberLord Govorka se da će ATI izbaciti novi chipset za Pentium 4 i da će biti brži i od Springdalea i Canterwooda. Treba vidjet kako će Intel reagirat ako se ovo dogodi. (Možda ovako: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kaj misliš od koga su i kupili licencu-od Intela... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|