PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Intel,MSI,ATI??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4111)

Jelc 19.03.2003. 16:23

Intel,MSI,ATI???

Hm...prvo su provalili da će MSI proizvoditi ATI grafičke,onda da možda i ne nego samo chipset-e...

E sad...navodno je ATI piknuo licencu za Pentium-M/Banias/....

Meni se nekak lagano vidi da je ATI opasno krenuo u opći napad.

Baš me zanima kaj bude od toga bilo,budući da su do sad svi izleti ATI-ja po pitanju integriranih chipset-a bili najblaženo rečeno katastrofa....

Opet-s druge strane,MSI je poprilično ozbiljan i solidan partner...

Otprilike negdje u isto vrijeme je puštena u promet i informacija da će se delati za Low-end tržište NForce2 sa starim MX2 chipom???

Zanimljivo.......

miato 19.03.2003. 17:13

Re: Intel,MSI,ATI???

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Baš me zanima kaj bude od toga bilo,budući da su do sad svi izleti ATI-ja po pitanju integriranih chipset-a bili najblaženo rečeno katastrofa....

Kad je ATI integrirao chipove u stolna racunala?
jedino znam za laptope, onaj mobility radeon ili-kako-se-vec-zove.
A i nisam cuo da je bas bio katastrofa...

RAK 19.03.2003. 18:17

Re: Re: Intel,MSI,ATI???

Citiraj:

Originally posted by miato
Kad je ATI integrirao chipove u stolna racunala?

Chipset. To je bila katastrofa. Kužiš razliku?

metalac 19.03.2003. 18:23

koliko ja znam ati je pravio one ATI-A3 i ATI IGP3, koji su trebali biti kao ATIjeva verzija NForce koja se nije pokazal uspjesnom.

miato 19.03.2003. 19:07

Re: Re: Re: Intel,MSI,ATI???

Citiraj:

Originally posted by RAK
Chipset. To je bila katastrofa. Kužiš razliku?
ok, chipset.

tor 19.03.2003. 19:27

Da izgleda da je ATI krenuo u napad što nemora nužno biti dobro. Može dovesti do toga da raprši snage na mnogo područja i u svima bude prosječan što nije OK.
A opet može ostala područja pokrivati tek toliko da obrče neku kintu i kupi iskustva s raznih područja što može rezultirati boljim i boljim grafuljama npr:D
Iskreno se nadam ovom drugom...

Jelc 20.03.2003. 11:52

Do sada su integrirani chipset-i bazirani na ATI-ju bili toliko katastrofalno loši da škvadra nije imala volje ni pljuvat po njima:D

Baš me zanima kaj bude bilo od toga...

CyberLord 29.03.2003. 16:33

Govorka se da će ATI izbaciti novi chipset za Pentium 4 i da će biti brži i od Springdalea i Canterwooda. Treba vidjet kako će Intel reagirat ako se ovo dogodi. (Možda ovako: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: )

Jelc 29.03.2003. 22:21

[QUOTE]Originally posted by CyberLord
Govorka se da će ATI izbaciti novi chipset za Pentium 4 i da će biti brži i od Springdalea i Canterwooda. Treba vidjet kako će Intel reagirat ako se ovo dogodi. (Možda ovako: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: ) [/QUOTE

A kaj misliš od koga su i kupili licencu-od Intela...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38.