|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ventilatori - sa 4 pin molexa na 3 pina - kako?
Imam tri ventilatora koji se spajaju na molex na 12 V. S obzirom da imam potenciometar, htio bih ih regulirati. Problem je što se na potenciometru nalaze 3-pinski konektori. Nije problem skinuti molexe, ali mi je problem naći tri ženska 3-pinska konektora sa pripadajućim pinovima. Dakle, jel ima netko te konektore, jel može nekako preraditi te ventove ili ima neku alternativu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Adapter? Pogledaj na nabava.net s 4pin molexa na 3pin.. Našao sam 2 u linksu i ADMu.U linksu na slici je s muškim 3pinskim ,a u admu nema slike,a isto je šarkun.Sumnjam da postoji takav adapter ,te da su napisali krivo ime. Jer je to zapravo,onda 3pin na 4pin molex,a takvih ima xy. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Imam tu dva ta sharkoona i treba mi nešto obrnuto od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
imam ja...donesem ti na zderonje, ak ne oglusis do tad ![]() samo mi se cini da imam 2kom samo...nisam siguran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
amater... : bonker : joj Sky, nikako da ja onu cugu popijem... : nuts : o da, za molex, otrči u Chipoteku, zapravo, bolje upotri***************i svoj 4 motion, pa kupiš par komada ženskih 3pin konektora, kod kuće imaš lemilicu, pa fino ocvikaš molex, i fino žičice prilemiš skupa, i voila... tako nekako.. kužiš ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Uf, treba mi nešto hitnije. ![]() Gabre, jučer sam masnog pitao za cugu. Bumo neš smislili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
pa ak se zaletis tu do kvarta, ja ti ih dam...nemam bas previse vremena izlazit vani, sad su mi ispiti, pa ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Koji si kvart? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
spansko edit.....errr....krive imam...sori...sa 3 na 4 pina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Moja fixna ideja! ![]() Kupi takve adaptere ; s 2 molexa m/ž i m 3pin. Odi u chipoteku i kupi takve ženske,skini muške i stavi ženske.. Javi dal je bilo bijelog dima! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
Dobra ideja! Trebat će malo prilagođavanja, ali mislim da bi i tako mogao nešto iskemijati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš toga za kupit u Chipoteci, ja sam sebi kupovao. Dobiješ taj 3-pinski ženski konektor i još na njemu 20-ak cm kabla. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|