|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Koji su sad ovo PCE rodjaci ?
' Citam na nekom US forumu o nekom testu... spominje se neki site kao njihov partner (da skratim) i pomislim neki klasicni test site, no imena mi postadoshe cudna. Sve nasa (slav.) prezimena... Jel netko cuo za ove ljude? Nista posebno ni cudno da se oni striktno ne obracaju samo Anglo ekipi, cudno ako se vidi ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Neka imena mi zvuče poznato, ali da me ubiješ ne mogu se sjetiti točno...:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Samo da site ima Hr/Eng formu, jos bi donekle shvatio, ali ovako ciljano samo za vanjske igrace? Ne vidim tko bi ih "koncesirao" da pisu za njega i da pritom imaju ikakvog profita? A ne cini mi se da je entuzijazam fitilj ovog posla. Doduse, bar smo dosljedni "CV prezentacijom" na znani HR ŠERIF nacin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni se nekako ova dva covjeka sa slika cine slicni, mozda se varam... http://it-review.net/index.php?optio...d=2&Itemid=110 http://img113.imageshack.us/img113/1...owmaker3bf.jpg Inace, na donjoj slici je widowmaker s foruma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nije, ovaj drugi ima neki madež desno dole od ustiju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Ma nije, widowmaker je malo jači i stariji od ovog :-))) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Možda je taj Dakić jedan od onih koji su iz VIDI-ja prešli u MSAN, na MSAN-ovom siteu je i banner za itreview....sad ti je valjda jasnije. :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() MSI 965 Series Motherboards 4 Ps Concept Sapphire X1900GT Crazy overclocking with Galaxy 7900GT MSI laptops! valjda ti je jasno da to ima veze sa MSANom pisalo bi Asus... Asus... Asus... ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://www.msan.hr/itnews/default.as...w&articleId=66 A MSAN je inače poznat po tome da ćeš im prije odbit bubreg nego 100 kunića, sumnjam da je taj banner tek tak osvanuo na siteu ![]() Neko je spomenuo VIDI pa sam mislio da je to netko od ljudi koje je Maričić dovukao sa sobom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
pa vjerovatno je i neka veza prek Maričića pošto on vodi sve oko Weba, neko unapređenje kvalitete da ne bude samo suhoparni korporativni portal...vidio da VIDI-jev brod tone pa brže-bolje spašavaj ekipu ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jel itko probao mozda ovo? Vedran Dakić Josip Brombauer Grga Čurković Luka Rakamanić ocito vidi posluje s tim sajtom ili kaj vec sve na jednom mjestu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jao kolko bih mogao o ovoj temi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|