|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Nero 7 problem
[FONT="]Evo ovako kad idem pržit nero pjesme na dvd, odaberem opciju Make Data Disk i stavim pjesme pojavi se poruka kako nemože nać taj i taj folder (slika) a pjesme iz tog foldera normalno rade. Tako se događa sa većinom foldera ali samo pjesme. Sad koristim Nero 7 ali dešavalo se i na Nero 6, probao sam i sa Make Mp3 Disc i sa Nero burning rom ali mi u burning romu sprži ali prazan folder. Ja preimenujem folder i onda mogu spržit ali ima previše foldera za preimenovat. Jel netko zna kako bi se moglo popravit. slika http://img128.imageshack.us/img128/9700/10lf1.jpg Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Makni HR slova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Pa to je po defaultu uključeno, zar ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Joooj pa to nije nikaki program za snimanje nego samo "ljuska" koja veže sve programe u Nero Reloaded/Premium/Ultra ili kojem već paketu na jedno mjesto i iz njega se pokreće sve ostalo tipa Nero Burning ROM, NeroExpress, Nero Cover Designer, NeroVision Express... Smisao Nero Expressa je ta da neiskusniji korisnici mogu lakše i u par klikova mišem snimit CD/DVD. Kao što vidiš (ili ne vidiš) sve je pojednostavljeno i nepotrebne opcije su izbačene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
: bonker : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Otvori Nero i onda odvuci 'drag-n-drop' sistemom cijeli folder s pjesmama s desne na lijevu stranicu ekrana (vidi sliku u postu #3). Nije mi jasno što pokušavaš napraviti s pjesmama - audio cd da možeš slušati na običnom playeru ili ih 'uskladištiti' na dvd? Po onom screenshotu ispada da pokušavaš napraviti audio dvd od jednog albuma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|