![]() |
Nero 7 problem
[FONT="]Evo ovako kad idem pržit nero pjesme na dvd, odaberem opciju Make Data Disk i stavim pjesme pojavi se poruka kako nemože nać taj i taj folder (slika) a pjesme iz tog foldera normalno rade. Tako se događa sa većinom foldera ali samo pjesme. Sad koristim Nero 7 ali dešavalo se i na Nero 6, probao sam i sa Make Mp3 Disc i sa Nero burning rom ali mi u burning romu sprži ali prazan folder. Ja preimenujem folder i onda mogu spržit ali ima previše foldera za preimenovat. Jel netko zna kako bi se moglo popravit.
slika http://img128.imageshack.us/img128/9700/10lf1.jpg Hvala. |
Makni HR slova.
|
Probaj u Nero Burning ROM-u uključiti opciju prikazanu na slici.....možda pomogne.
http://www.imagesforme.com/thumbs/8961Nero i Mp3.JPG |
Pa to je po defaultu uključeno, zar ne? :)
|
Pa je, ali možda je njemu igrom slučaja:), isključeno....nek se proba poigrati i s ovim opcijama.
|
probaj preko nero start smarta a ne preko expressa
|
Citiraj:
|
nemoj se pravit mutav
nero start smart => dvd => data dvd => otvori se "nero burning rom" => przi smisao nero expressa nikad nisam shvatio |
Citiraj:
i ja preferiram start smart.. samo si gore prebaciš sa cd na dvd... |
Joooj pa to nije nikaki program za snimanje nego samo "ljuska" koja veže sve programe u Nero Reloaded/Premium/Ultra ili kojem već paketu na jedno mjesto i iz njega se pokreće sve ostalo tipa Nero Burning ROM, NeroExpress, Nero Cover Designer, NeroVision Express... Smisao Nero Expressa je ta da neiskusniji korisnici mogu lakše i u par klikova mišem snimit CD/DVD. Kao što vidiš (ili ne vidiš) sve je pojednostavljeno i nepotrebne opcije su izbačene.
|
u startsmartu sigurno ne pržite dvdejove jel je to ljuska ili za nero ili za nero express, nešto kao predmeni jer se kasnije otvara jedan od potonjih
EDIT:domy_os me prestigo |
Citiraj:
|
Citiraj:
: bonker : |
Otvori Nero i onda odvuci 'drag-n-drop' sistemom cijeli folder s pjesmama s desne na lijevu stranicu ekrana (vidi sliku u postu #3).
Nije mi jasno što pokušavaš napraviti s pjesmama - audio cd da možeš slušati na običnom playeru ili ih 'uskladištiti' na dvd? Po onom screenshotu ispada da pokušavaš napraviti audio dvd od jednog albuma. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |