|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
automatic updates
imam problem s win automatic updates, stalno stoje na 37%. Iskljucim ih na neko vrijeme i za par dana opet ukljucim, krene downloading updates od 0% i za 10 minuta opet zapne na 37% i tako stoji pola dana. I onda nestane na kraju. ![]() I kasnije se opet ukljuci i stoji na 37%. wtf, jel netko zna kak da to rijesim? isto bih vas molio neke provjerene programe za ciscenje registry-a, htio bih si dovest malo windowse u red. A ako google-am "registry cleaner" svi znamo kakve cu sve stranice dobit. Imam tune up utilities 2006, uvijek nadju brdo problema i kao poprave ih a meni windowsi sve losiji Hvala ljudi ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
registry mechanic je odlican a mozes i ewido al on je za svasta pa nije bas toliko efikasan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Vjerojatno zapne na nekom updejtu od 50 MB ili nešto slično =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
winxp je u igri.... ma imam 600kbps cable tako da nije bitno koliki je update, inace koristim automatic updates da si skinem sp2, jer ga nemam na winxp cd-u... nikad prije nije zapinjalo... mislim da cu si autopatcher xp nabacit,ali on je napravljen za sp2, nece biti velike koristi od njega @atha: kak saznam koji je to update kad su automatic updates? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mislim da kod downloadanja ne piše štoti se skida, tek pri instalaciji i eventualno prije nego počneš skidat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ne mozes nista vidjet tamo, mozes klikat kolko oces i nis ne reagira ![]() nema veze,nije bitno, ionako ce uskoro nova konfa i novi windowsi.. btw, jel ima negdje thread o Visti beta, prednosti/mane/iskustva? Jel pisao netko o tome vec mozda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
imaš pod ''operativni sustavi'' ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Zašto skidaš SP2? Imaš na PCCHipovom dvd-u Autopatcher kojim zamjenjuješ SP2 i sve updateove do određenog mjeseca na koji se Autopather odnosi. Ako je Autopatcher npr. 04/06 onda ima sve updateove do 04/06. Obično ima oko 250 Mb. edit: Autopatcher se stavlja ISKLJUČIVO na XP sa instaliranim SP1
![]() |
#13 |
Premium
|
ma pokusao sam skinuti Autopatcher sa neta, ali pise da je iskljucivo za SP2 i da ako se instalira na SP1 da ce zalijepiti fixove izdane DO sp2, a sp2 i one fixove izdane nakon njega nece zalijepit |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
a uz to se dobije brdo korisnih programčića ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|