![]() |
automatic updates
imam problem s win automatic updates, stalno stoje na 37%. Iskljucim ih na neko vrijeme i za par dana opet ukljucim, krene downloading updates od 0% i za 10 minuta opet zapne na 37% i tako stoji pola dana. I onda nestane na kraju.:eek:
I kasnije se opet ukljuci i stoji na 37%. wtf, jel netko zna kak da to rijesim? isto bih vas molio neke provjerene programe za ciscenje registry-a, htio bih si dovest malo windowse u red. A ako google-am "registry cleaner" svi znamo kakve cu sve stranice dobit. Imam tune up utilities 2006, uvijek nadju brdo problema i kao poprave ih a meni windowsi sve losiji Hvala ljudi ! |
registry mechanic je odlican
a mozes i ewido al on je za svasta pa nije bas toliko efikasan |
a sto ce ti uopce windows update?
po meni nepotrebno...za registry cleaner preporucam Tune Up Utilities 2006 |
Vjerovatno ti stalno zapinje na jednom te istom updateu.
Daj vise informacija, i napisi koji je to update. Jel to win2k ili je to winXp...? |
Vjerojatno zapne na nekom updejtu od 50 MB ili nešto slično =)
|
winxp je u igri.... ma imam 600kbps cable tako da nije bitno koliki je update, inace koristim automatic updates da si skinem sp2, jer ga nemam na winxp cd-u... nikad prije nije zapinjalo... mislim da cu si autopatcher xp nabacit,ali on je napravljen za sp2, nece biti velike koristi od njega
@atha: kak saznam koji je to update kad su automatic updates? |
Sta nisi administrator na racunalu?
Kada se pocne updateati pojavi ti se dolje znakic za update. Klikni na njega pa ces vidjeti sto ti se tocno instalira. |
mislim da kod downloadanja ne piše štoti se skida, tek pri instalaciji i eventualno prije nego počneš skidat
|
ne mozes nista vidjet tamo, mozes klikat kolko oces i nis ne reagira :smoke:
nema veze,nije bitno, ionako ce uskoro nova konfa i novi windowsi.. btw, jel ima negdje thread o Visti beta, prednosti/mane/iskustva? Jel pisao netko o tome vec mozda? |
Citiraj:
imaš pod ''operativni sustavi'' ;) |
Citiraj:
|
Zašto skidaš SP2? Imaš na PCCHipovom dvd-u Autopatcher kojim zamjenjuješ SP2 i sve updateove do određenog mjeseca na koji se Autopather odnosi. Ako je Autopatcher npr. 04/06 onda ima sve updateove do 04/06. Obično ima oko 250 Mb.
edit: Autopatcher se stavlja ISKLJUČIVO na XP sa instaliranim SP1 |
ma pokusao sam skinuti Autopatcher sa neta, ali pise da je iskljucivo za SP2 i da ako se instalira na SP1 da ce zalijepiti fixove izdane DO sp2, a sp2 i one fixove izdane nakon njega nece zalijepit
|
Citiraj:
a uz to se dobije brdo korisnih programčića ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |