|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Opremu dobiš kod VIP-a (EDGE USB ili PCMCIA UMTS) i to za kunu ak si među prvih 1000. E sad. Iako ovih 100 Kn za paket od 512mb možda i zvuči interesantno, dalje je 38 lipa po megabytu. Pa ti vidi kolko je to "normalno". Njesra, k'o i sve ostalo. E, da sinulo mi. Prilikom potpisivinja ugovora ne trebaš dokazivat da si student. Al ti treba studentski username i password da se spojiš (isti onaj carnetov račun kojim se spajaš i preko dial-upa) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
na surfanje i download drivera mislim da nebi trebalo otici vise od 512mb a sto se tice usernamea to se uvjek dalo rjesit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
mislim da nisi u pravu sto se tice VoIPa na skype.com ti ljepo pise da nemoze raditi preko EDGEa jer ta vrsta obrade paketa nemoze osigurati streaming voip "signala"
Drinking Rum before 10am makes you a Pirate, not an Alcoholic. Zadnje izmijenjeno od: MasterX. 06.05.2006. u 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
T-mobile HSDPA radi normalno sa voipom, evo sad su najavili 1.8mbita broadband. Tako da i dalje mislim da je to do voipa jer gdje su se mogli ciganit su se ciganili u nekim su slucajevima bili cak gori od t-mobile-a.
![]() |
#7 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|