![]() |
Mobile CARNet powered by Vip
gdje mogu naci opremu i dali normalan covjek moze koristit ovo za "home use"???
|
Opremu dobiš kod VIP-a (EDGE USB ili PCMCIA UMTS) i to za kunu ak si među prvih 1000. E sad. Iako ovih 100 Kn za paket od 512mb možda i zvuči interesantno, dalje je 38 lipa po megabytu. Pa ti vidi kolko je to "normalno".
Njesra, k'o i sve ostalo. E, da sinulo mi. Prilikom potpisivinja ugovora ne trebaš dokazivat da si student. Al ti treba studentski username i password da se spojiš (isti onaj carnetov račun kojim se spajaš i preko dial-upa) |
na surfanje i download drivera mislim da nebi trebalo otici vise od 512mb a sto se tice usernamea to se uvjek dalo rjesit :D rjesim s burazom i sestrom.... meni je bed jer sam jos malo gotov pa necu moci dalje koristiti svoj username.
|
I voip promet je blokiran preko naseg dragog vipa.
|
mislim da nisi u pravu sto se tice VoIPa
na skype.com ti ljepo pise da nemoze raditi preko EDGEa jer ta vrsta obrade paketa nemoze osigurati streaming voip "signala" |
T-mobile HSDPA radi normalno sa voipom, evo sad su najavili 1.8mbita broadband. Tako da i dalje mislim da je to do voipa jer gdje su se mogli ciganit su se ciganili u nekim su slucajevima bili cak gori od t-mobile-a.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:50. |