|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
TV kartica
ljudi jel zna netko dali postoji kabel koji na jednoj strani ima SCART izlaz a na drugoj strani ulaz u TV(onaj obicni za antenu) inace treba mi da spojim reciver od satelita na tv karticu na kompu.btw sta mislite oce to tako radit?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: TV kartica
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
i jel bi to radilo tako onda ...mislim jel bi mogao gledati satelit na kompu ako spojim reciver na tv in od tunera btw kako se zove taj kabel i kolika mu je cjena otprilike.Hvala:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
.....sorry ne tv in nego video in ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Koji imaš sat reciver ? (on ima antenski izlaz 100%) Koju grafulju imaš? (ona može imati antenski ulaz ali i nemora prije će imati izlaz) Zašto bi gledao satelitsku na konfu? (po meni je to kao da nosiš bicikl na leđima) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ima satelitska antenski izlaz i vec sam ja to probao iskombinirat tako ali ne radi neznma zasto pa bih htio probat preko SCART-a , a hocu satelit na komp da se rjesim tv-a iz sobe jer mi treba mjesta na stolu(ni kucista vise nisu mala kao nekad a o monitorima da i ne pricam) .... zasto tocno sluzi onaj video-in na tv-tuneru , jel mogu na njega spojit satelit :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja već dosta koristim TV karticu za dekodiranje satelitskih kanala. No sad je i PREMIERA otišla 100% digitalno pa me sad to dekodiranje i ne zanima. Vratio sam Reciver na TV a sad kupujem SkyStar2. Taj kabal što tražiš ima za nabaviti i sve će raditi OK. Ako imaš digitalnu sat. nemožeš pomoću TV kartice dekodirati nijedan program. Uglavnom sve bi trebalo raditi.
![]() |
#10 |
Registered User
|
sutra to namjeravam spojit i ako sve bude radilo jel mogu gledat preko satelita neke kodirane programe (inace imam analogni reciver) jel trebam kakav software za dekodiranje. hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Treba ti neki program za dekodiranje. Preporučujem ti MoreTV. Također trebaš imati KEY.
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
kupio sam kabel i na jednoj strani je SCART a na drugoj ima 1 video-in, 1 video-out, 1 line in, 1 line out i kad sam ja to spojio nema slike sa satelita nikakve. jel treba mozda neke postavke poriktat (pal, ntsc) inace ja imam tv tuner MSI TV@nywhere i software je INTERVIDEO MSIPVS. ako netko moze pomoci .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Scart koji ima video in i out mora imati preklopnik!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Scart ima i ulaze i izlaze, postoje inačice, sa samo ulazom, samo izlazom, ima i onih sa preklopnikom. Sve te verzije imaju samo 3 činča, a postoji i verzija koja ima i ulaz i izlaz, znači čisti skart/činč kabel, koji ima i ulaze i izlaze u jednom, samo taj ima 6 činčeva!!! juzeru, nije ti moguće ni u kojoj kombinaciji spojiti scart sa antenskim ulazom u tv, jer antenski ulaz se prvo dekodira iz analognog u rca signal, tj. odvaja se noseći signal od signala slike i zvuka, a to u scartu nemaš!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|