![]() |
TV kartica
ljudi jel zna netko dali postoji kabel koji na jednoj strani ima SCART izlaz a na drugoj strani ulaz u TV(onaj obicni za antenu)
inace treba mi da spojim reciver od satelita na tv karticu na kompu.btw sta mislite oce to tako radit?? :D |
Re: TV kartica
Citiraj:
|
i jel bi to radilo tako onda ...mislim jel bi mogao gledati satelit na kompu ako spojim reciver na tv in od tunera btw kako se zove taj kabel i kolika mu je cjena otprilike.Hvala:burn:
|
.....sorry ne tv in nego video in:o
|
|
Koji imaš sat reciver ? (on ima antenski izlaz 100%)
Koju grafulju imaš? (ona može imati antenski ulaz ali i nemora prije će imati izlaz) Zašto bi gledao satelitsku na konfu? (po meni je to kao da nosiš bicikl na leđima) |
ima satelitska antenski izlaz i vec sam ja to probao iskombinirat tako ali ne radi neznma zasto pa bih htio probat preko SCART-a , a hocu satelit na komp da se rjesim tv-a iz sobe jer mi treba mjesta na stolu(ni kucista vise nisu mala kao nekad a o monitorima da i ne pricam) .... zasto tocno sluzi onaj video-in na tv-tuneru , jel mogu na njega spojit satelit :confused:
|
Citiraj:
|
Ja već dosta koristim TV karticu za dekodiranje satelitskih kanala. No sad je i PREMIERA otišla 100% digitalno pa me sad to dekodiranje i ne zanima. Vratio sam Reciver na TV a sad kupujem SkyStar2. Taj kabal što tražiš ima za nabaviti i sve će raditi OK.
Ako imaš digitalnu sat. nemožeš pomoću TV kartice dekodirati nijedan program. Uglavnom sve bi trebalo raditi. |
sutra to namjeravam spojit i ako sve bude radilo jel mogu gledat preko satelita neke kodirane programe (inace imam analogni reciver) jel trebam kakav software za dekodiranje.
hvala |
Citiraj:
Treba ti neki program za dekodiranje. Preporučujem ti MoreTV. Također trebaš imati KEY. |
kupio sam kabel i na jednoj strani je SCART a na drugoj ima 1 video-in, 1 video-out, 1 line in, 1 line out i kad sam ja to spojio nema slike sa satelita nikakve. jel treba mozda neke postavke poriktat (pal, ntsc) inace ja imam tv tuner MSI TV@nywhere i software je INTERVIDEO MSIPVS. ako netko moze pomoci ....
|
Scart koji ima video in i out mora imati preklopnik!!!!!!
|
Citiraj:
Scart ima i ulaze i izlaze, postoje inačice, sa samo ulazom, samo izlazom, ima i onih sa preklopnikom. Sve te verzije imaju samo 3 činča, a postoji i verzija koja ima i ulaz i izlaz, znači čisti skart/činč kabel, koji ima i ulaze i izlaze u jednom, samo taj ima 6 činčeva!!! juzeru, nije ti moguće ni u kojoj kombinaciji spojiti scart sa antenskim ulazom u tv, jer antenski ulaz se prvo dekodira iz analognog u rca signal, tj. odvaja se noseći signal od signala slike i zvuka, a to u scartu nemaš! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |