|
![]() |
#1 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Monitor Hardware-a
Sori ako je vec bilo negdje, nisam nasao. Dobio sam uz plocu neki programcic, ali mi neispravno prikazuje postavke, a onaj nvidijin utility mi nece da pro opcije, samo basic. Dakle moralo bi prikazivati temperature, fsb, mnozitelj, voltazu itd....Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nešto kao Motherboard Monitorza detaljan monitoring napona? Ili nesto jednostavnije EVEREST Free Edition za every day use!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Motherboard Monitor, najbolji program za pracenje voltaze, temperature i tak... Ako se zna konfigurirat, moze postat dosta mocan alat... I Everest naravno... I CPU-Z za mnozitelje i fsb i tak... Slika iz Motherboard Monitora... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Mislim da se Smart Guardian ne bu baš slagao sa nForce 2 pločom, barem se meni nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ako tu stavku nemaš u everestu onda s nijednim ! Moš eventualno spojit unimer drito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
|
Motherboard monitor ne prikazuje vdimm, a za ovu nulu moras si podesit winbond senzore. imas u helpu postupak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rambus 3xtr1m
|
Zato sto sam par postova prije pitao za program koji ocitava vdimm a to si uletio sa motherboard monitorom. I kazem da za senzor koji ti pokazuje 0 za fanove podesis ocitavanje senzora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|