![]() |
Monitor Hardware-a
Sori ako je vec bilo negdje, nisam nasao. Dobio sam uz plocu neki programcic, ali mi neispravno prikazuje postavke, a onaj nvidijin utility mi nece da pro opcije, samo basic. Dakle moralo bi prikazivati temperature, fsb, mnozitelj, voltazu itd....Hvala
|
Nešto kao Motherboard Monitorza detaljan monitoring napona? Ili nesto jednostavnije EVEREST Free Edition za every day use!?
|
Citiraj:
Motherboard Monitor, najbolji program za pracenje voltaze, temperature i tak... Ako se zna konfigurirat, moze postat dosta mocan alat... I Everest naravno... I CPU-Z za mnozitelje i fsb i tak... Slika iz Motherboard Monitora... http://img56.imageshack.us/img56/9800/temperat8ko.gif |
|
Mislim da se Smart Guardian ne bu baš slagao sa nForce 2 pločom, barem se meni nije.
|
E, da uletim malo. kojim programom mogu pratit voltažu na ramu "vdimm"
|
Ako tu stavku nemaš u everestu onda s nijednim ! Moš eventualno spojit unimer drito...
|
Liznut cu prst i gurnut u utor....
Nazalost everest nema. ALi bilo je i everesta koji nisu prikazivali +12 |
Fala Svima
Motherboard monitor radi odlican posao samo mi iz nekog razloga ne prikazuje fan3, tj tvrdi da je na nuli....ostala 2 winbonda rade normalno...
|
Motherboard monitor ne prikazuje vdimm, a za ovu nulu moras si podesit winbond senzore. imas u helpu postupak
|
Citiraj:
|
Zato sto sam par postova prije pitao za program koji ocitava vdimm a to si uletio sa motherboard monitorom. I kazem da za senzor koji ti pokazuje 0 za fanove podesis ocitavanje senzora
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |