|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Farbanje kucista
Ajde mi molim vas recite koj sprej kupiti, točnije za sto. Ima metalne stranice (grube dosta, nisu glatke. Serverski case ![]() Ima plasticni front panel. Napisite mi sve. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
auto lakom sve ide!biras boju!moj case je blink blink chromirani!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
|
samo spricam sa sprejem? Objasni postupak. Broj ruku. Htio bi mat crni sam maaaalllliiiim odsjajom. Onak da bude neutralno. Ko kak je neznam monitor ili zvucnik od cretiva crn. Kuzis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
R.I.P Mitzek
|
onda tvoj odabir nije mat vec metalik crni jer ce mat ispast sugavo!stari je farbo svojeg chifteka i upropastio ga!zapravo samo prednju stranu sa matom! postupak: kupi dvije kantice spreja nadi dobro ozracen prostor(garaza) napravi si mjesta za farbanje-bez prasine,macaka itd... rastavis kuciste i farbas dio po dio!stranice 1 pa 2, masku i dalje... ne smijes preblizu drzat ruku(u kojoj ti je sprej) da se ne stvori nakupina boje na jednom mjestu vec farbaj 2-3 puta pokretima lijevo desno..(znam da cudno objasnjavam al ovak ces valjda shvatit) kad si gotov pustis da se susi prirodnim putem,s tim da pazis da ti vjetar ili netko ne nanese prasinu,kamenje,pijesak i ostalo! kad je suho pogledas dal treba jos jednom farbat i to je to! lak imas na ilici poslije kvarka u boje i lakovima! meni je super bio DUPLI-COLOR(brzosuseci akrilni lak)uzmi radje gloss a ne matt pozz
![]() |
#5 |
JDM
|
hvala. Skuzio sam u biti. Znaci nista netreba smirglat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Treba smirglat, bolje ce ti se primit boja... Za plastiku je preporucivo jako dobro osmirglat, i prec sa plastic primerom... Ja nisam, i kad sam stavljao lak s***************ala mi se boja... ![]()
![]() |
#7 |
R.I.P Mitzek
|
jedna tajna:ne trebas smirglat jer poznavajuci tebe zgulit ces kuciste.... ma najvaznije ti je da ga dobro odmastis...ocistis sa sredstvima za ciscenje od prasine i masnoca,i naravno kolko pusis vjerojatno ti je kuciste podosta zuto i masno pa ti je zato jako dobra ideja o crnoj boji!znam jer ja imam crno!
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
za plastiku ti treba plastic primer. sve što misliš farbat pošlajfaj sa 360 šmirlom. onda baci jednu ruku tek toliko da pokrije pola, znači izdaleka špricaj i polako. za sve pokrit će ti trebat nekih 3 ruke. onda kada si sve pokrio. lagano ošmirglaj sa 1200, i onda baci još dvije ruke. tako otprilike rade lakireri... (šprickit nisam spominjao...) između svake ruke minimalno 6 sati sušenja.. mat je mat, gloss je gloss. ako ćeš po mojoj kanti, iznutra je mat, izvana metalik. da bi dobio izgled kao da je baš crna plastika/metal, trebao bi naći tko ti peče farbu. znači nije klasično farbanje nego se zapeče prah. onda izgleda "tvornički" nadam se da sam pomogao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|