|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
frend mi poslo pjesmu preko MSNa i nemogu ju nac
Otvorio sam ju odma i izbacio mi je onaj msn security centar nesto da radi sigurnosti ju nemoze prikazat. Pjesma je nestala. Nemogu ju nigdje naci. Poludit cu. Please help ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa di su ti received files folder? file> open received files ja mislim (stupidna pomoć, to si vjerojatno već isprobao, ali ono... )ako ne, odi na njihovu stranicu pa neki FAQ nađi, joj kak jadna pomoć.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
|
Ma znam ja di je on nju spremio. ALI nema je tamo a mora biti. Glupi security centar ju je zatvorio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
to se je i meni znalo događati .. zato je najbolje slati u raru ili zipu prek -msna. .. .. e da te utješim ... nikad nisam našel stvari koje mi je sekjuriti centar skril ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Fleks nema ti tu više pomoći. Ubuduce kad ti posalje pjesmu nemoj je otvarati u prozoru msn-a vec je otvoris iz foldera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
|
J*** IM P** M**** ODVRATNU MICROSOFTOVSKU. P********* MI SAD. FORMAT C: I IDE J***** LINUX GORE !!!! Edit: Evo editirao. Ispricavam se. Trenutak slabosti. Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 17.04.2006. u 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 17.04.2006. u 11:59. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
SC? studentski centar? bolje je slat prek ICQa brijem , a prek MSNa zazipat onda ak se vec mora.. a ne kuzim sta se tolko nerviras oko jedne pjesme.. skini ju s DCa reci frendu da ti opet posalje da ti je mlađa sestra izbrisala |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
®
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ti brojis zvjezdice...LOOOL da, i meni isto msn bloka mp3...moras preimenovat u jpg pa onda slat...nabijem ih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nicko_029 kako mislis bloka mp3? Neda ti slat mp3 fajl? A ti ga preimenujes i radi fino?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
JDM
|
nema je nigdje ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
®
|
NEMA JE NIGDJE FLEKS JE U PRAWU... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
nicko_029 moram priznat da nisan ima takovih problema cak i sa straijim verzijama (>7.5) a nemam ni sada kad koristim friziranu verziju MSN-a! Fleks vjerovatno ti je zastita PC-a na FBI razini....posalji koga na godišnji...dobro ti je Ladybug rekla! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
imam avast, a firewall mi je na routeru, tako da s tim nemam problema...jednostavno mi msn ne propusta mp3-eve vece od megabajt-2.... skine ga i javi mi neku poruku (sad se vise ne sjecam koju) i zbrise fajl... icq normalno radi... mislim nije da mi treba niti cesto saljem i primam, al eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
LOL svaki put kad shaljem neshto ljudima na MSN mole me da preimenujem ekstenzije. Kak vam se da ![]()
![]() |
#26 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Samo vi minjajte ekstenzije ako vam je tako lakse (mada mi nije jasno koju inteligenciju upotrebljava vas MSN)!? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
ja sam slao cijeli mp3 prek msn-a 2 put u zivotu, tak da me to uopce ne dira....znam da postoji i miranda i sve, al jednostavno mi se neda na to navikavat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Ja moram priznat da san dosta toga provlacija kroz MSN ali mi se cini da za "uspjesnost" download-a ovisi i veza druge osobe tako da recimo nekakav faj moze jednostavno puknut bez razloga ako se nesto neplanirano desi a to bude na recimo 80 ak % downloada a onda sve iz pocetka...(to živce digne). Ja san tako (za vrime besplatnog DSL-a) vuka i video sadrzaje vecih gabarita i po 100 i vise Mb bez problema sa kolegama van HR.... Naravno fleksov slucaj je druge prirode.. necu puno ic u OT! nicko_029 moram priznat da se ni meni ne navikava na nesto drugo, MSN me sluzi jako dobro i nemam nikakvih zamjerki... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
JDM
|
deal ![]() |
![]() |
![]() |
|
|