|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ATI vs Nvidia
Sad mi recite svoje misljenje.Ja sam na Nvidijnoj strani, ali zanima me jeli uistinu GeForce trojka brza od radeona 9000 pro i 9100(8500).Zanimaju me samo igre za koje bi mi ta graficka i sluzila, a ponekad da pogledam i DVD.Sta je onda bolje.Isto tako da li je abit siluro otes dobra grafička?
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ATI vs Nvidia
Citiraj:
Svaki drugi post je tvoj u kojem pitaš koju grafičku?!! A s druge strane pljuješ po ATI-u kao da ti je smrtni neprijatelj, uzvikuješ parole tipa NVIDIA je zakon itd. Ako si več tako uvjeren u njezinu nadmoč zašto onda postavljaš pitanja koja je bolja. Bolja je ona koju kupiš. Tebi. Meni moja. Kraj priče. Odi si fino kupi trojku i idi se igraj Solitaire i svi stretni ![]() Nemoj da se ljutiš, efo ti piva ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne ljutim se!Svi ste vi s ovoga foruma dobri, i znam da sam dosadan, no neki su i više, a ja se stvarno ne mogu odlučit za grafičku jer neću tamo tipu u trgovini bezveze bez toga da se informiram pljunut 1000-2000 kn.Sve vas častim pivom i obećajem da više neću biti tako naporan! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS.popušimo kubanku mira ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
ja se ponadao da ce izlaskom FX,grafickama pasti cijena ali nist se ne mjenja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
GeForce 3 Ti je brza od radeona 9000, ali ima stariju tehnologiju. Dok 9000 u potpunosti podrzava directx 8.1. Nadalje, ATi ima super sliku, puno bolju od nvidijie, tako da je i to jedan plus. geforce 3 je u svakom pogledu sporija od 8500, a za 9100 ne znam. ![]() moj ti je savjet da uzmes Radeon 8500, ima super sliku i jako je brz (upari ga s novim catalyst 3.0a driverima i miran si) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |