PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   ATI vs Nvidia (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3601)

LordNitro 02.02.2003. 12:40

ATI vs Nvidia

Sad mi recite svoje misljenje.Ja sam na Nvidijnoj strani, ali zanima me jeli uistinu GeForce trojka brza od radeona 9000 pro i 9100(8500).Zanimaju me samo igre za koje bi mi ta graficka i sluzila, a ponekad da pogledam i DVD.Sta je onda bolje.Isto tako da li je abit siluro otes dobra grafička?

tor 02.02.2003. 15:15

Re: ATI vs Nvidia

Citiraj:

Originally posted by nitro
Sad mi recite svoje misljenje.Ja sam na Nvidijnoj strani, ali zanima me jeli uistinu GeForce trojka brza od radeona 9000 pro i 9100(8500).Zanimaju me samo igre za koje bi mi ta graficka i sluzila, a ponekad da pogledam i DVD.Sta je onda bolje.Isto tako da li je abit siluro otes dobra grafička?
Mislim da je bilo dosta postova tipa ko je bolji ATI, NVIDIA, INTEL ili AMD. Stvar potreba i ukusa a o tome se ne raspravlja.
Svaki drugi post je tvoj u kojem pitaš koju grafičku?!! A s druge strane pljuješ po ATI-u kao da ti je smrtni neprijatelj, uzvikuješ parole tipa NVIDIA je zakon itd. Ako si več tako uvjeren u njezinu nadmoč zašto onda postavljaš pitanja koja je bolja. Bolja je ona koju kupiš. Tebi. Meni moja. Kraj priče.
Odi si fino kupi trojku i idi se igraj Solitaire i svi stretni:D
Nemoj da se ljutiš, efo ti piva:beer:

LordNitro 02.02.2003. 16:41

Ne ljutim se!Svi ste vi s ovoga foruma dobri, i znam da sam dosadan, no neki su i više, a ja se stvarno ne mogu odlučit za grafičku jer neću tamo tipu u trgovini bezveze bez toga da se informiram pljunut 1000-2000 kn.Sve vas častim pivom i obećajem da više neću biti tako naporan!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

PS.popušimo kubanku mira :gringo: :gringo: :gringo: :gringo:

STRMX 02.02.2003. 16:48

Citiraj:

Ne ljutim se!Svi ste vi s ovoga foruma dobri, i znam da sam dosadan, no neki su i više, a ja se stvarno ne mogu odlučit za grafičku jer neću tamo tipu u trgovini bezveze bez toga da se informiram pljunut 1000-2000 kn.Sve vas častim pivom i obećajem da više neću biti tako naporan!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ako ces dat 2000kn onda bolje sacekaj 9500PRO
ja se ponadao da ce izlaskom FX,grafickama pasti cijena ali nist se ne mjenja:grrr:
:gringo:

musso 03.02.2003. 16:00

1. r9100
2. gf3
3. r9000

tor 03.02.2003. 17:08

Citiraj:

Efo pušim:gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo: :gringo:

sNNooPY 03.02.2003. 21:08

GeForce 3 Ti je brza od radeona 9000, ali ima stariju tehnologiju. Dok 9000 u potpunosti podrzava directx 8.1. Nadalje, ATi ima super sliku, puno bolju od nvidijie, tako da je i to jedan plus.
geforce 3 je u svakom pogledu sporija od 8500, a za 9100 ne znam. :)
moj ti je savjet da uzmes Radeon 8500, ima super sliku i jako je brz (upari ga s novim catalyst 3.0a driverima i miran si)
:beer:

musso 03.02.2003. 22:44

Citiraj:

Originally posted by sNNooPY
GeForce 3 Ti je brza od radeona 9000, ali ima stariju tehnologiju. Dok 9000 u potpunosti podrzava directx 8.1. Nadalje, ATi ima super sliku, puno bolju od nvidijie, tako da je i to jedan plus.
geforce 3 je u svakom pogledu sporija od 8500, a za 9100 ne znam. :)
moj ti je savjet da uzmes Radeon 8500, ima super sliku i jako je brz (upari ga s novim catalyst 3.0a driverima i miran si)
:beer:

9100 je isti kurac 8500

Paske 06.02.2003. 10:23

Citiraj:

Originally posted by musso
9100 je isti kurac 8500
ccccc kakav je to naćin ...

ne isti kurac već isti penis, moramo biti pristojni :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:21.