|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
prodaja bmw-a
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
pa di to sve nađeš?? znači, tebi nije interesantan (selak jedan ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Svašta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ima čovjek i pravo. Samo je i malo pretjerao- Bmw diesel kao piva bez alkohola |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tip nije normalan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Hmn pa ovaj 2.0 tdi ide jako ljepo.... a i pise ti da nije za seljake ![]() Uglavnom auto je za gospodu koja se oce fino voziti a ne obarati rekorde u crvenim svjetlima...
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
majstor . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
|
Ha čuj nakon par prodaja na oglasniku i 10000000 glupih upita tipa ''da li ste sigurni da vas mobitel ima integriranu antenu, a ne ju slucajno srezali dole'' svakom moze dopizdit ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
da naravno. nisam neki ljubitelj bmw-a, bolje rečeno nisam ljubitelj vozača bmw-a jerbo po mojoj procjeni 90% njih nije čulo za vozačku kulturu. ali probao sam ujakovog 320d i auto je toliko moćan da mogu slobodno reć da se posere na najsličnijeg bmw benzinca iliti 320i.
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo super izjave: Ako imate para- kupite si BMW-a i izgubite svu vozačku kulturu,ili ako je nemate budite sigurni da vozeći BMW nećete je nikada ni dobiti : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
svi koji voze BMW-a misle da im nema ravnih i da im se svi moraju micat s ceste dok oni prolaze... Za takve ljude ima lijeka... yugo i bammmmm ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Po tome SVI koji imaju oružje su ubojice... Gluposti |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Svi ti nekulturni/preseratorski BMW vozači, su taj auto dobili od tateka i vjerojatno nikad nisu pošteno radili, niti imaju i malo spoznaje o tome kolko dugo čovek treba raditi da bi kupil BMW-a.....boli njih qrac dok tatek finacira njihve hirove. Takve treba po kratkom postupku i voljno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Audi 8 quatro, 4.0 diesel, 375ks, nema one dernjave, samo zviždi, tolko ima gasa da ga se nesmije stisnut do poda, auto ide ko metak, ljepio sam se za sjedalo. Preferiram benzinca kojeg i vozim al to skoro više da i nema veze |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Koji lik, stvarno treba biti biser da se stavi takav oglas u novine. I onda se vozači BMW-a pitaju zašto većina ljudi ima predrasude i averzije prema njima ![]() ![]() O.T. Prije bih lizao tvorovu stražnjicu nego vozio njemački auto, ali izjava da je "BMW diesel isto što i piva bez alkohola" je u najmanju ruku djetinjasta. Što kada se iscrpe fosilna goriva i kada budu postojali samo BMW-i na struju ili gorive ćelije, vodik, šta li već? Hoće li i tada biti kao piva bez alkohola? ![]() Nisam probao, ali pretpostavljam da taj BMW-ov 2.0 diesel motor nije bez razloga nagrađivan i hvaljen. Definitivno je ekonomičniji od svoje benzinske braće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
|
aauuu dechki, pa da vi znate kako 2.9 diesel motor leti. ja probah, a vidim i neki ovdje. jako dobro. ![]() a 528ica je jedan od auta koje sam vozio, a da ima najbolje ubrzanje. ne, zlobnici, vozio sam i race-prepared benzince tipa clio rs, r5 gtt, tipo 2.0, auti idu fantastichno ne moram vam niti govoriti? ali fantastichno je sa kojom lakochom 2.0 i 2.8 motori kod bmw-a (chak i sa 4-5 osoba unutra!) ubrzavaju i postizhu max. brzinu. a da ne govorim da ovaj 528 (2000.godishte) vozechi se prilichno zhivo, troshi do max 9l. ![]() volim benzince, ali nisu dizeli loshi. shtovishe. ![]()
![]() |
#22 |
Premium
|
Ja volim razvuć svoju lagunu do nekih 5 soma, pa druga, pa treća.... : CoolRamb Dok to sa dieselom nebi mogo, dero bi se do besvjesti, baco bi ćađu i sjebo bi motor za dva mjeseca.... Jedino zbog toga ne volim diesele, al ko zna što će sljedeće vozit, nadam se nekog blutec-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Razumijem covjeka iz oglasa jer i ja sam prodavao svoja dva BMW-a, jedan je bio kockica iz 91 - 316i, a drugi 316i compact iz 98 god., strava i uzas sto sam sve pretrpio i naravno obadva sam prodao bliskim kolegama jer ostali kupci, koji su bili iole zainteresirani za kupnju, nisu imali pojma sto je BMW, pa sam ih i na kraju dao u bescijenje. Kakve sam samo bljuvotine cuo npr. kad se skine poklopac od ulja na motoru, motor se mora ugasiti ako je ispravan (???) (kako sam cuo to stvarno vrijedi kod 5-ice zbog senzora pritiska ulja), pa onda: ako odradi service chek cagera onda sigurno nisu skidani kilometri i jos me pito jesam skidao kilometre. Inace autori ovih pitanja rade u auto kuci Culak u Vrbovcu, jedan kao mehaničar a drugi na slep-sluzbi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Osobno ne vidim neku potrebu za tolikim razvlacenjem motora jer ionako max okretni moment i snagu ima debelo ispred crvenog podrucja i daljnje nabijanje okretaja je samo "za raju" tj, za peechke pored ceste ako ih hoces impresionirati, dok na ubrzanju gubis par stotinki ili par sekundi.
![]() |
![]() |
#27 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Ja ne vidim ništa u glavi toga dikana sta je da oglas..osim šta vrijeđa/omalovažava poštene ljude seljake! : finger : |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja znam samo jedno...da su dizeli definitivno izjednačeni sa benzincima, čak u nekim slučaju i bolji od njih u performansama! To čak i govori činjenica da je Audi, koji je zadnjih 3 godine pobjedio u Le Mansu za ovu godinu prvi napravio TDI motor za Le mans utrke koji ima minimalan mrtvi hod i daje največu moguču snagu motora pri najnižim okretajima! ovi slabiji dizeli tipa 1.5-2.2 kubika još su tako tako tromi,makar imaju solidne performanse, dok dizeli od 3.0 i više-pa to su živine koje trgaju asvalt! Vozil sam se nedavno u Audiu A6 3.0 tdi-pa strahota kak ide, a jedanputa sam gledao ubrzanje VW Phaetona V10 6.0 TDI i splašio sam se kad je zagrmila mašina, lik skoro prekurio gume, motor ima preko 750 Nm |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |