![]() |
prodaja bmw-a
|
pa di to sve nađeš??
znači, tebi nije interesantan (selak jedan :D) |
Citiraj:
kao net-nanny. :D |
: lol2 : opako :D
|
Svašta....
|
Citiraj:
ova ti je dobra :clap: :clap: :clap: |
Ima čovjek i pravo.
Samo je i malo pretjerao- Bmw diesel kao piva bez alkohola |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tip nije normalan
:beer: |
Hmn pa ovaj 2.0 tdi ide jako ljepo.... a i pise ti da nije za seljake :) stoga ....
Uglavnom auto je za gospodu koja se oce fino voziti a ne obarati rekorde u crvenim svjetlima... |
majstor .
|
Ha čuj nakon par prodaja na oglasniku i 10000000 glupih upita tipa ''da li ste sigurni da vas mobitel ima integriranu antenu, a ne ju slucajno srezali dole'' svakom moze dopizdit :D:D:D
|
Citiraj:
da naravno. nisam neki ljubitelj bmw-a, bolje rečeno nisam ljubitelj vozača bmw-a jerbo po mojoj procjeni 90% njih nije čulo za vozačku kulturu. ali probao sam ujakovog 320d i auto je toliko moćan da mogu slobodno reć da se posere na najsličnijeg bmw benzinca iliti 320i. |
Evo super izjave:
Ako imate para- kupite si BMW-a i izgubite svu vozačku kulturu,ili ako je nemate budite sigurni da vozeći BMW nećete je nikada ni dobiti : bonker : |
Citiraj:
svi koji voze BMW-a misle da im nema ravnih i da im se svi moraju micat s ceste dok oni prolaze... Za takve ljude ima lijeka... yugo i bammmmm :beer: :beer: |
Po tome SVI koji imaju oružje su ubojice...
Gluposti |
Svi ti nekulturni/preseratorski BMW vozači, su taj auto dobili od tateka i vjerojatno nikad nisu pošteno radili, niti imaju i malo spoznaje o tome kolko dugo čovek treba raditi da bi kupil BMW-a.....boli njih qrac dok tatek finacira njihve hirove. Takve treba po kratkom postupku i voljno...
|
Audi 8 quatro, 4.0 diesel, 375ks, nema one dernjave, samo zviždi, tolko ima gasa da ga se nesmije stisnut do poda, auto ide ko metak, ljepio sam se za sjedalo. Preferiram benzinca kojeg i vozim al to skoro više da i nema veze
|
:D
Koji lik, stvarno treba biti biser da se stavi takav oglas u novine. I onda se vozači BMW-a pitaju zašto većina ljudi ima predrasude i averzije prema njima :D Što se ovog sa vratima tiče...ja sam očito seljak :D O.T. Prije bih lizao tvorovu stražnjicu nego vozio njemački auto, ali izjava da je "BMW diesel isto što i piva bez alkohola" je u najmanju ruku djetinjasta. Što kada se iscrpe fosilna goriva i kada budu postojali samo BMW-i na struju ili gorive ćelije, vodik, šta li već? Hoće li i tada biti kao piva bez alkohola? :D Nisam probao, ali pretpostavljam da taj BMW-ov 2.0 diesel motor nije bez razloga nagrađivan i hvaljen. Definitivno je ekonomičniji od svoje benzinske braće :) |
aauuu dechki, pa da vi znate kako 2.9 diesel motor leti. ja probah, a vidim i neki ovdje. jako dobro. :)
a 528ica je jedan od auta koje sam vozio, a da ima najbolje ubrzanje. ne, zlobnici, vozio sam i race-prepared benzince tipa clio rs, r5 gtt, tipo 2.0, auti idu fantastichno ne moram vam niti govoriti? ali fantastichno je sa kojom lakochom 2.0 i 2.8 motori kod bmw-a (chak i sa 4-5 osoba unutra!) ubrzavaju i postizhu max. brzinu. a da ne govorim da ovaj 528 (2000.godishte) vozechi se prilichno zhivo, troshi do max 9l. :) volim benzince, ali nisu dizeli loshi. shtovishe. ;) |
Ja volim razvuć svoju lagunu do nekih 5 soma, pa druga, pa treća.... : CoolRamb
Dok to sa dieselom nebi mogo, dero bi se do besvjesti, baco bi ćađu i sjebo bi motor za dva mjeseca.... Jedino zbog toga ne volim diesele, al ko zna što će sljedeće vozit, nadam se nekog blutec-a :) |
Citiraj:
|
oh, vjerujem da bi i mene... :) slin slin...
|
Razumijem covjeka iz oglasa jer i ja sam prodavao svoja dva BMW-a, jedan je bio kockica iz 91 - 316i, a drugi 316i compact iz 98 god., strava i uzas sto sam sve pretrpio i naravno obadva sam prodao bliskim kolegama jer ostali kupci, koji su bili iole zainteresirani za kupnju, nisu imali pojma sto je BMW, pa sam ih i na kraju dao u bescijenje.
Kakve sam samo bljuvotine cuo npr. kad se skine poklopac od ulja na motoru, motor se mora ugasiti ako je ispravan (???) (kako sam cuo to stvarno vrijedi kod 5-ice zbog senzora pritiska ulja), pa onda: ako odradi service chek cagera onda sigurno nisu skidani kilometri i jos me pito jesam skidao kilometre. Inace autori ovih pitanja rade u auto kuci Culak u Vrbovcu, jedan kao mehaničar a drugi na slep-sluzbi. |
Citiraj:
Osobno ne vidim neku potrebu za tolikim razvlacenjem motora jer ionako max okretni moment i snagu ima debelo ispred crvenog podrucja i daljnje nabijanje okretaja je samo "za raju" tj, za peechke pored ceste ako ih hoces impresionirati, dok na ubrzanju gubis par stotinki ili par sekundi. |
Citiraj:
:beer: :beer: |
Ja ne vidim ništa u glavi toga dikana sta je da oglas..osim šta vrijeđa/omalovažava poštene ljude seljake! : finger :
|
ja znam samo jedno...da su dizeli definitivno izjednačeni sa benzincima, čak u nekim slučaju i bolji od njih u performansama! To čak i govori činjenica da je Audi, koji je zadnjih 3 godine pobjedio u Le Mansu za ovu godinu prvi napravio TDI motor za Le mans utrke koji ima minimalan mrtvi hod i daje največu moguču snagu motora pri najnižim okretajima! ovi slabiji dizeli tipa 1.5-2.2 kubika još su tako tako tromi,makar imaju solidne performanse, dok dizeli od 3.0 i više-pa to su živine koje trgaju asvalt! Vozil sam se nedavno u Audiu A6 3.0 tdi-pa strahota kak ide, a jedanputa sam gledao ubrzanje VW Phaetona V10 6.0 TDI i splašio sam se kad je zagrmila mašina, lik skoro prekurio gume, motor ima preko 750 Nm
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |