|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Audacity audio input(capture)
Bi li mi neko mogao objasnit ovih 6 vrsta audio inputa + primjer za svaki: 1- TAD-in 2- Auxiliary 3- What you hear 4- S/PDIF-in 5- Line in 6- Microphone Ok neke poznajem 100% tipa 4 i 6, ali neki su mi totalno nepoznati tipa 1. Ipsens
![]() |
#2 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Auxiliary iliti AUX možeš koristiti ako ti to tvoj komp podržava. Spojiš si na to npr. gramofon i snimaš ono što on svira. What you hear (moja verzija nema niti ovo :confused ![]() Line in priključak imaš na skoro svakoj novijoj ploči. Ubodeš kabel u komp, drugi kraj ubodeš direkt u električnu gitaru i snimaš. Zvuk nije nešto ali se čuje. Ili ako na pojačalu imaš Line out spojiš pojačalo i komp i snimaš onaj zvuk koji izlazi iz pojačala (sa distorzijom, clean itd.) Valjda sam bar malo pomogao.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ja koristim Audacity 1.3.0 Beta. Inace bjezim od beta, ko vrag od tamjana, ali ova je superstabilna. Meni se nije srusila niti jedanput. Dakle: 1- s/pdif - digitalni audio input 2- line in - analogni audio input 3- Microphone - logicno 4- Auxiliary(Aux) - spajanje vanjske zvucne komponente na pc, npr.: minidisc komponenta 5- What you hear - bilo koji zvuk koji cujete na kompu, znaci hvata zvuk tik na izlazu iz zvucne kartice prema zvucnicima. 6- Sad je jos samo ostao TAD-in... Zna li itko kakav je to audio input? Ipsens
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za modeme...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Audio ulaz koji je namjenjen modemima??? Kakav to zvuk modemi mogu isporucit i na koji nacin? Ne razumijem. Ipsens
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sučelje koje omogućava iskorištavanje glasovnih mogućnosti modema. Neki modemi se sa zvučnom karticom spajaju preko tog TAD kabla, a neki preko vanjskog kabla s 3.5 mm jackovima. TAD ima četiri pina: 1. za ulaz, 4. za izlaz, a 2. i 3. su uzemljenje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ok Thx! Ipsens
|
|
Oglas