|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Theme Park World
Ili Sim Theme Park je prezabavna igra iz '99 koju je napravio legendarni Bullfrog. Stariji gameri ce se sjecat ![]() Uglavnom, imam problema sa pokretanjem ove igre vec godinama, procitao sam gomile topica, isprobao hrpetine patcheva, ali na novijim OS-ovima jednostavno ne mogu pokrenut igru Zbog toga sam na kraju odlucio igrat PSX verziju, ali ni s njom ne ide sve glatko Guglao sam dosta, ali nisam naisao na soluciju ovog problema: zna li netko kako preskociti tutorial? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Sim Theme Park je legendarna igra, sad si me baš naveo da si snimim Rollercoaster Tycoon ![]() A što se tiče Theme Parka, znam da je bio neki patch za XP, ali za novije windowse neznam, jedino da instaliraš Virtual Machine za Win7 pa u njima digneš XP i snimiš Theme Park. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Dosta sam se patio sa xp-om i ovom igrom, ali nikad srece PSX verzija nije dobra kao original, ali igrao bi ja i to da znam kako preskocit tutorial Satima se vrti u prazno, ne mogu ga prec niti preskocit nit zapocet prvi level PC verzija ti na pocetku ponudi tutorial i ti ga preskocis ako ne zelis PSX ima samo neki cudni sandbox mode koji bi trebao bit tutorial, a pocetak igre ne mogu ni odabrat Jako cudno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|