![]() |
Theme Park World
Ili Sim Theme Park je prezabavna igra iz '99 koju je napravio legendarni Bullfrog.
Stariji gameri ce se sjecat ;) Uglavnom, imam problema sa pokretanjem ove igre vec godinama, procitao sam gomile topica, isprobao hrpetine patcheva, ali na novijim OS-ovima jednostavno ne mogu pokrenut igru Zbog toga sam na kraju odlucio igrat PSX verziju, ali ni s njom ne ide sve glatko Guglao sam dosta, ali nisam naisao na soluciju ovog problema: zna li netko kako preskociti tutorial? :D |
Sim Theme Park je legendarna igra, sad si me baš naveo da si snimim Rollercoaster Tycoon :D
A što se tiče Theme Parka, znam da je bio neki patch za XP, ali za novije windowse neznam, jedino da instaliraš Virtual Machine za Win7 pa u njima digneš XP i snimiš Theme Park. |
Dosta sam se patio sa xp-om i ovom igrom, ali nikad srece
PSX verzija nije dobra kao original, ali igrao bi ja i to da znam kako preskocit tutorial Satima se vrti u prazno, ne mogu ga prec niti preskocit nit zapocet prvi level PC verzija ti na pocetku ponudi tutorial i ti ga preskocis ako ne zelis PSX ima samo neki cudni sandbox mode koji bi trebao bit tutorial, a pocetak igre ne mogu ni odabrat Jako cudno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |