|
![]() |
#1 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Vent na MX440
Koliko brzo vi se trebao vrtiti vent na MX 440? Moj se vrti skoro pa nikako...Probao sam ga spojiti čak i na 12 V. Na početku radi kao neke polovične krugove...pa onda malo po malo ubrza, ali i na ful brzini na 12 V čini mi se da se vrti presporo... Inače, s tom karticom mi se komp muči pri bootanju...stalno ide u reset...nakon 20 pokušaja se uspije podignut. Je li kartica već izgorila ili kaj? Da probam kupiti novi vent? Hvala : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno su otišli ležajevi na ventu i sl. Skini taj, stavi neki veći pasivac i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Bit će ok pasivac, ak ne bude, staviš neki vent sa strane.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Pazi samo kad budeš skidao sadašnji cooler. Na tim starim grafama su oni zalijepljeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Who needs PCI! ![]() A šta je i tebi prdnuo vent, ili si ti to učinio radi tišine? U biti zanima me je li mi kartica još funkcionalna...nakon svih tih pregrijavanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
Mogao si uzeti i obicni cooler za chipset za 19 kuna onaj ruzni green power i zamijeniti ga s ovim potrganim. NIje nesto , ali ce raditi slijedecih godinu dana dok i on ne crkne jer je jeftilenka od venta.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Zbog tišine, vent je postao dosta bučan s vremenom. A ako ti se već uspije bootati možda neće biti problem u grafi već u nečem drugom: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|