|
![]() |
#1 |
junior
Datum registracije: Aug 2005
|
pitanje u vezi tv kartice
U ovome sam podrucju poprilicno neiskusan pa me zanima na što bi kod tv kartice trebalo obratiti pozornost, pliz pomagajte! Zadnje izmijenjeno od: Pikavac. 24.02.2006. u 21:09. Razlog: tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
logicno se namece kvaliteta slike ono sto je meni najvaznije poslije slike je funkcionalan software te dobar daljinski kad malo bolje razmislim ne znam postoji li cetvrto a da - cijena ja da kupujem kupija bi leadteka, ne znam napamet modele pa neka ti preporuce ponosni vlasnici
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Posjedujem ovo=>Leadtek TV2000XP EXPERT Ima conextantov čip tak da bi kvaliteta slike mogla biti bolja, ali za to daljinc radi kako je zamišljeno(recording,screenshots videa,snimanje radija, jedino neznam kak da pokrenem komp s njim: bonker : )Scheduling i time shifting rade kak spada tak da ako nemaš love za bolje leadtekove kartice(hardverski MPG2) this will do just fine
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema, ima Leadtek WinFast PVR2000.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Pa rekel bih: stabilnost i kvaliteta slike ![]() Mnogim proizvođaćima je izlet u ovu branšu prilično neuspješan što se toga tiče. Ova moja Geniusova DVB-T kartica je živi očaj što se softvera tiče. Jedno vrijeme dok nisam mogao softver nać za nju(jer se originalni rušio svako malo) razmišljao sam da ju rasturim i šiknem kroz prozor koliko sam lud bio. Ako si u mogućnosti lovit DVB-T i ako imaš 100 € za takvu karticu uzmi Pinnacle MediaCenter 300i DVB-T/Analog/FM Radio TV karticu... ![]() Neznam kakav je slučaj sa prebacivanjem iz DVB u Analog jer nema nikakvog reviewa o ovoj kartici ali koliko vidim sve ostale kartice imaju problema sa tim te se softveri ruše.
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Od recemo jeftinijih tv kartusa ja bi birao leadteka jer bolje nepostoji... imao sam kworld i kartica nije losa ali ej software OCAJAN bio tako da sam odustao od takvih izleta ![]()
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Pozdrav svima. Molio bih da ako netko zna (tj. ima iskustva) nešto kaže o Pinnacle PCTV 110i internoj TV kartici. Naime namjeravam ovaj tjedan kupiti novu TV karticu za gledanje zemaljske televizije do 500-ak kn. Do sada sam imao JETWAY TV Tuner interni s kojim nisam zadovoljan. Jest da je bila dosta jeftina prije 2 g. (oko 300kn) te je tada bila moj izbor, ali je katastrofa glede snimanja programa na hard (oko 3 min= 1GB RGB16 formata !?). Usporedbe radi na SkyStar 2 za gledanje satelita 20-ak min. neke emisije je 300-400MB) Pa me zanima da li netko zna kakva je kvaliteta slike, signala,...? Možda Pinnacle 110i i nije najbolji izbor (ne znam), pa da mi preporučite neku drugu. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|