|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Mozila Firefox znalci - pomagajte
1. Kako da sa liste search engina izbrišem koje ne želim da su na toj listi. Naime u search engine okviru naselilo mi se raznih gluposti kao npr:Creative commons i sl. Dosta mi je da imam Google, Yahoo i imdb recimo. Kako da druge izbrišem? 2. Skinuo sam sa PC Experta onaj menu od Coste i neznam kako da to proradi. Iskopirao sam fajle na zato predviđena mjesta ( makar ne postoji nikakvo objašnjenje kamo da se to iskopira i kako da proradi, nikakva TXT fajlica - sram te bilo Costa) ali to ne radi barem meni. Ako ima neka dobra duša kojoj je to proradilo nek napiše u jednoj rečenici nešto suvislo dobro će doći i budućim generacijama. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Za ekstenziju moras ici na FIle>Open File i nadji gdje si raspakirao Costin program i to je to.Dalje ces se snaci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Niš se ne događa!
Citiraj:
Thanks |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
https://addons.mozilla.org/extension...cation=firefox i stisnes install now ![]() Ako si skinuo .xpi file onda ides na File > Open > PCEkspert.com_v0.7.xpi Nemoj raspakiravati ovaj .xpi file jer njega trebas otvoriti. Odgovor na 1: Odi tamo gdje ti je Firefox instaliran, npr u "C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins" i pobrisi ono sto ti ne treba.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Evo sve je rješeno
Citiraj:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Za makivanje search engina otiđeš u folder gdje ti je instaliran Firefox. U subfolderu searchplugins izbrišeš fajlove od search engina kojeg želiš maknuti (2 fajla : *.src i slika).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|