|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Speedfan
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
everest
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Hvala... Evo skidam MBM i SpeedFan, pa cu vidjet koji mi je bolji... Everest je odlican, samo ne u trial verziji, kad mi na pol toga (i na hdd temp) pise TRIAL VERSION umjesto temperature... ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
MBM
Evo, koristit cu MBM, Dajte mi samo recite kak odabrat kaj da imam u dashboardu jer imam hrpu nepotrebnih stvari a, temp od recimo harda nemam. I kak da stavim na digitalno, ovo s vumetrima mi se ne svida? Inace stavio sam jedinicu za hardove u C:\Program Files\Motherboard Monitor 5\Data i MBM 5 file sam otvorio, tam sam izmijenio HDD Scan=1, jel dobro tak? Jel ima neka caka da se upale od grafe senzori? EDIT: Nasao za odabrat kaj ce mi bit u dashboarud i stavio sve na digitalno... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Panzer. 07.02.2006. u 02:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Salim se: Ja sam ti to nasao u Help-u od MBM-a...to di trebas staviti 0 i 1 za hard... Tako da najbolje da tamo pogledas za tocan odgovor jer ja nemam instaliran MBM... ![]() Dalje dolje u tom fajlu imas i za staviti kolko da ti bude razmak u sekundama, za ocitavanje te temperature...al opet, neznam tocno di pa ces morat malo prosnjofat po Help-u
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A šta će ti uopće temp monitor??? Kad nađeš na kojem clocku ti je sustav 100% stabilan pogledaš i temperature ako nisi zadovoljan njima, poboljšaj hađenje ili smanji clock. Ti programi samo zauzimaju resurse, gledaš u njig par dana i onda ih uninstaliraš...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Znam na kojem mi je clocku sustav 100% stabilan, na 2500 mhz, tj 4% max. overclock kak pise u biosu -> Intel ploca... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Panzer. 08.02.2006. u 23:07. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|