![]() |
Neki temperature monitor...
Trebam neki temperature monitor program, sto vise funkcija samo da podrzava ocitanja iz hard diskova...:)
|
Speedfan
|
everest
|
Uz te dobar je još i MBM al nisam ziher dal ima za hard temp...
|
Citiraj:
|
Hvala... Evo skidam MBM i SpeedFan, pa cu vidjet koji mi je bolji... Everest je odlican, samo ne u trial verziji, kad mi na pol toga (i na hdd temp) pise TRIAL VERSION umjesto temperature...:(
|
MBM
Evo, koristit cu MBM, Dajte mi samo recite kak odabrat kaj da imam u dashboardu jer imam hrpu nepotrebnih stvari a, temp od recimo harda nemam. I kak da stavim na digitalno, ovo s vumetrima mi se ne svida?
Inace stavio sam jedinicu za hardove u C:\Program Files\Motherboard Monitor 5\Data i MBM 5 file sam otvorio, tam sam izmijenio HDD Scan=1, jel dobro tak? Jel ima neka caka da se upale od grafe senzori? EDIT: Nasao za odabrat kaj ce mi bit u dashboarud i stavio sve na digitalno...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Salim se: Ja sam ti to nasao u Help-u od MBM-a...to di trebas staviti 0 i 1 za hard... Tako da najbolje da tamo pogledas za tocan odgovor jer ja nemam instaliran MBM...:smoke: Dalje dolje u tom fajlu imas i za staviti kolko da ti bude razmak u sekundama, za ocitavanje te temperature...al opet, neznam tocno di pa ces morat malo prosnjofat po Help-u |
A šta će ti uopće temp monitor???
Kad nađeš na kojem clocku ti je sustav 100% stabilan pogledaš i temperature ako nisi zadovoljan njima, poboljšaj hađenje ili smanji clock. Ti programi samo zauzimaju resurse, gledaš u njig par dana i onda ih uninstaliraš... |
Citiraj:
Znam na kojem mi je clocku sustav 100% stabilan, na 2500 mhz, tj 4% max. overclock kak pise u biosu -> Intel ploca...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |