|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Nogomet:Hong Kong
Sto mislite o nastupu nase trece postave protiv Kineza? Eto meni se Kinezi u nekim elementima svidjeli,jako se dobro ubacuju prema naprijed vidi se da su uigrani,ali od kreativnosti nemaju bas nis. Nasi? Prvo bi rijesio ona dva debila iza od Neretljaka i Jesea,obranu odigraju ok,recimo ali svaku drugu loptu napucaju naprijed to je uzas,a tu bi i Kranjcar mogao malo intervenirati. E da i barba zlatko stvarno davi s tim svojim sinom,pa mali debeli nije napravio nis cijelu tekmu. I onda gubimo i kao stisnut cemo na pocetku drugog poluvremena i on ubaci jos jednog napadaca a Vugrineca,Kranjcara i Leku ostavi usredini od cega samo Leko zna igrati fazu obrane ova dva su tek tako,ma uzasno lose takticki rijeseno pogotovo protiv tih koranaca koji su energicni,brzi....Bosnjak i Benko se nisu vidjeli sto nisu oni krivci. Onda nije nis mjenjao ne kuzim zasto!? Zar Benko ne igra u Varteksu napadaca!?!? Sve u svemu po meni od 1-10 recimo 3... A gol Didulici?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
nisam ni znao da se tamo nest igra. : stoopid |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
@giga na kraju protiv koga smo igrali? ja mislim protiv koreanaca... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znam koji sam se kurac budio...mogao sam fino odćoriti do Janice... Sramota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma katastrifa ovo s nogometom.Pa ak je već vidio da nema cijelu 1. postavu trebao je otkazati turnir, a ne da si rušimo ugled prije svejtskog prvenstva |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
srkalo
|
to mu je bila prilika da isproba igrače, da vidi ko valja a ko ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Janica je odlicno odvozila,sto ne valja? TO sta nije prva...daj malo realnosti!!! ![]() Svaka joj cast! Pa njoj do kraja ne trebaju pobjede samo treba zavrsavati ima 250 bodova prednosti... A protiv Koreje smo igrali,mislio sam da znate...uzas tekma!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nije sve tako loše. Naime Koreanci su po stilu slični japancima. Trebalo je uživo osjetiti kako to izgleda i unatoč tome što nema standardnih bitno je da je stručni stožer snimio cijelu sitauciju. To da su igrali bezveze stoji.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
srkalo
|
Citiraj:
mene najviše razočarao jerko leko a što se tiče debelog meni ne valja otkad je iz dinama otišo ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Brzo bu se on povratil k nama... ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
je...mozda ode u real ili barcu pa bu igral na klupi...minimalno trcanja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas