![]() |
Nogomet:Hong Kong
Sto mislite o nastupu nase trece postave protiv Kineza?
Eto meni se Kinezi u nekim elementima svidjeli,jako se dobro ubacuju prema naprijed vidi se da su uigrani,ali od kreativnosti nemaju bas nis. Nasi? Prvo bi rijesio ona dva debila iza od Neretljaka i Jesea,obranu odigraju ok,recimo ali svaku drugu loptu napucaju naprijed to je uzas,a tu bi i Kranjcar mogao malo intervenirati. E da i barba zlatko stvarno davi s tim svojim sinom,pa mali debeli nije napravio nis cijelu tekmu. I onda gubimo i kao stisnut cemo na pocetku drugog poluvremena i on ubaci jos jednog napadaca a Vugrineca,Kranjcara i Leku ostavi usredini od cega samo Leko zna igrati fazu obrane ova dva su tek tako,ma uzasno lose takticki rijeseno pogotovo protiv tih koranaca koji su energicni,brzi....Bosnjak i Benko se nisu vidjeli sto nisu oni krivci. Onda nije nis mjenjao ne kuzim zasto!? Zar Benko ne igra u Varteksu napadaca!?!? Sve u svemu po meni od 1-10 recimo 3... A gol Didulici? |
nisam ni znao da se tamo nest igra.
: stoopid |
@giga na kraju protiv koga smo igrali?
ja mislim protiv koreanaca... :) |
spusili smo 2:0
|
Ne znam koji sam se kurac budio...mogao sam fino odćoriti do Janice...
Sramota. |
ja sam prespavao, i nije mi žao:D
|
mogel si slobodno i janicu prespavati..
|
ma katastrifa ovo s nogometom.Pa ak je već vidio da nema cijelu 1. postavu trebao je otkazati turnir, a ne da si rušimo ugled prije svejtskog prvenstva
|
to mu je bila prilika da isproba igrače, da vidi ko valja a ko ne
|
Citiraj:
Janica je odlicno odvozila,sto ne valja? TO sta nije prva...daj malo realnosti!!!:rolleyes: Svaka joj cast! Pa njoj do kraja ne trebaju pobjede samo treba zavrsavati ima 250 bodova prednosti... A protiv Koreje smo igrali,mislio sam da znate...uzas tekma! |
uoci da sam post pisal na kraju prve voznje...
za drugu voznju sve 5... : goood : |
Katastrofa, bezveze sam se zbudil. Uopće ih neću komentirat pošto nisu niš pokazali da bi ih se moglo komentirat.:mad:
|
Bezveze kaj su s takvom ekipom, koja će prvi i jedini put igrati zajedno išli na turnir. Samo nas budu osramotili bezveze.. :\
|
nije sve tako loše. Naime Koreanci su po stilu slični japancima.
Trebalo je uživo osjetiti kako to izgleda i unatoč tome što nema standardnih bitno je da je stručni stožer snimio cijelu sitauciju. To da su igrali bezveze stoji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
mene najviše razočarao jerko leko a što se tiče debelog meni ne valja otkad je iz dinama otišo (:D )... mislim, odigro je možd dvje dobre partije za repku i ništa više... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Brzo bu se on povratil k nama...:D |
je...mozda ode u real ili barcu pa bu igral na klupi...minimalno trcanja...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |