|
|
Rezultati ankete: Tvoje viđenje crtića | |||
Ma zaboli me 'ufce' za crtiće, ja sam odrastao bez crtića i sto mi fali? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Danasnji crtići su devijacija koja nema veze sa uzrastom za koji se navodno stvaraju! |
17 | 25.00% |
Nista nije ravno Disney i Hanna-Barbera crtićima, crtići moje mladosti ! |
44 | 64.71% |
Nema istinske animacije bez kista i crtace daske |
7 | 10.29% |
Glasači: 68. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Peticija za 7:15
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Crtići su zakon ![]() ![]() Recimo i da mi je na monitoru zakeljena originalna slika Smradoljuba Smetlarevia iz letećih medvjedića ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne gledam ih više ali su mi najbolji crtiči iz Hanna-Barbere kao što su Scooby doo pa flinstones itd. Njih mogu gledat koliko hoću tako su zakon
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Visage odličan link:clap: Šteta što 90% tih crtića nema više ni na cartoon networku ![]()
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Cak je za Kremenka bila proglasena naj EU sinhronizacijom i jos su jednom prilikom kad su vidjeli Bobi Marotija koji je bio glas Fredu rekli "Ma sta govori, pa on i lici Fredu" Problem je sto su dosle neke nove uz glavnu sinhro produkcije koje to lose i diletanski rade bez da postuju pravila zanata i senzibilitet prema psiholoskoj esenciji vizualne imaginacije kao i postivanje izvornih glasova, kao sto se profesionalno radi. Pa nazalost onda ispadaju kerefeke..... Relativno sam zadovoljan, mada nije animirani, kako su sinhornizirali Stuart maloga. Jel se netko sjeca jednog debilnog crtica, debilnog kazem kao najveci kompliment. Neka ekipa zivotinja na nekom otoku i zovu se Kokosici ? Uglavnom neki kralj maltretira zivotinje tako da ga moraju slusati kako atonalno pjeva ![]() A one umiru od dosade, znam da je taj kralj imao i neku papigu koja mu je bila glasnogovornik ![]() Nije nesto puno epizoda bilo ali sam rikavao i zao mi je da to nemam snimljeno. Negdje cca sredinom 90-ih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Vratite mi crtic prije dnevnika tako da mogu mirno na spavanje.:burn:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma najbolji crtići su mi bili Tom & Jerry i ona ptica trkačica s kojotom. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Flintstonesi, Wacky Races, Scooby, Richie Rich, Captain Planet, Tom & Jerry + T&J Kids... + noviji crtići - Dexter, Johnny, Powerpuff Girls ![]() ufff.. šmrc. kad se toga sjetim ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() Ma taj Cartoon Network je bilja bio VGG, šteta kaj mi je sad kodiran ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ajd kad se priča o crtićima... Jel se netko sjeća kako se zvao ovaj crtani (pazi sad opisa ![]() Vrtio se krajem 80-tih i početkom 90-tih. Glavni likovi su dvije žućkaste debele simpatične spodobe, Glasaju se nešto kao apšp ašpšpssp. Često su nosili nekakvu šunku u ruci. Sjećam se da sam se kidao od smijeha na njih al' izgleda da sam bio jedini. Koga god pitam, nitko nema pojma o takvom crtiću.. Jel' itko zna o čemu ja trabunjam? : stoopid
![]() |
#20 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja neznam za taj tvoj, ali isto mogu reći da sam odrastao/naučio engleski na cartoon networku.... kod nas kad pogledam sinhro verzije nekih crtića dođe mi da plačem, to jednostavno nije ONO.... inače potpisao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Charlie Brown je na telki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Simpaticne buftlice koje setaju okolo i posebno kad su se necemu cudili onda bi tek nastao apšp ašpšpssp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
Citiraj:
Na kraju tog apšp ašpšpssp bi slijedio zarazni smijeh koji zvuči kao da netko pali hladnog Wartburga. ![]() Ajde ako se netko sjeti naziva nek' napiše. Možda se guglanjem da pronaći kakva epizoda.
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Mislim da se zvao wumi ili tako nešto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Kakav disney, ja sam uvijek vie volio warner bros |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
Citiraj:
![]() Je, to je taj.:clap: To su bili crtani za djecu a ne ove "MORAŠ SKUPIT' SVE!" japanske budalaštine.
![]() |
![]() |
#30 |
Cushion-first
|
Potpisao... Naj-crtić mi je oduvijek bio Kojot; od svih likova na crtićima (izuzev možda Dextera) on je najveći inženjer u duši. Mogu si ga predočiti kako s krvavim očima mijenja hladnjak na procesoru. I bijesno ga udari kad opazi da i dalje u opterećenju doseže 43°C. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|