|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako priča bude super i igra bude nromalne tezine kao Last of Us i Uncharted, mogao bih odigrat ovo nakon dugo vremena neigranja. Zadnji single player kojeg sam igrao je uncharted 4 i legacy kad su izasli za PS4. PS5 mi stoji novi zapakiran doma vec skoro godinu dana sa igrama gta5 i god of war, nisam ga ni pipnuo a mali igra fc24 i sada FC25 na switchu i mozda je vrijeme da otpakiramo taj ps5 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dobro je krenulo, isključili su komentare hahahaha Zlocesti psić se nadurio 😄 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Igra će bit vrh, samo radi soundtracka Poslano sa mog Pixel 7 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Može ženski lik jedino ak čuva djecu i kuha. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni ovo izgleda i zvuči odlično, još kad znam da igru radi ND, vjerujem da će biti odlično. E sada, samo da nije Souls like jer mi to ne leži....a vuče mi baš na tako nešto. I ono...Porsche svemirski brod...WTF, ali neka ga ajde. ![]() Sjetilo me lateće Pugove u Blade Runneru 2049. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako misliš pravio... još uvjek ih radi - https://www.lamborghini-tractors.com/en-eu/ Ja ne kužim šta se digla takva buka... kao da je Last of us 2 prošao loše zbog LGBT-a. Iskreno ne znam da je Naught dog izbacio nešto loše. Meni ful paše njihov gameplay. Možda sam prestar, ali ful se slažem sa d0X-om što se tiče glavnog lika... ![]()
![]() |
#16 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
adidas, porsche, sony... Sile osovine + ova ćelava kojoj je djed vjerojatno rus a baba talijanka. Nema veze što je ona malo tamnožučkasta... Svemirski lezbo naci - i još je ružna... :/ EDIT: pokušao sam se sjetit kako se zove tj kako se je zvalo mješane osobe kao npr mulat (crno - bijeli) i kako kad je (žuto crni) - nekako na z je bilo, ali se ne mogu sjetit niti guglat jer kad sam tražio pod mulat skužio sam da su ti nazivi sada pogrdni i da se više ne koriste... Nisam to znao, a mi smo to učili u školi... - MULAT – mješanac crne i bijele rase mulat - mula (od španjolskog mulato=mazga) jebalo mater, nije mi to nikad palo na pamet - MESTIK - mješanac bijele i žute rase - ZAMBOS – mješanac crne i žute rase Ha, našao sam! Zadnje izmijenjeno od: IHrvojeI. 16.12.2024. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Imaš sreće da nisi na BUG forumu, doživotni ban samo tako pada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Uf, pa nisam to ja izmislio, tako smo učili... To je bilo štivo, svetinja i još oni medicinski nazivi za one malo slabijeg kapaciteta (idiot, kreten, moron itd). LOL. kažeš, da me Galić vidi, letio bi van. ![]() Možda sam malo pretjerao, vidjet ćemo kakva će biti igra ali ne gayim nade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Gradacija je debil, kreten i idiot, s time da idiot je tako teško stanje da takvi ni nemaju gotovo nikakvu interakciju s okolinom, a debil već ima neki granični IQ. To me iznenadilo jer nekak u pežorativnom rječniku mi je uvijek djelovalo kao da je kreten jača uvreda nego idiot. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|