![]() |
Intergalactic: The Heretic Prophet
za sad samo plejka, al sigurno poslije nekad bude i PC naughty dog mi je super, iako mi ovo nije neš na prvu al ajde |
Ako priča bude super i igra bude nromalne tezine kao Last of Us i Uncharted, mogao bih odigrat ovo nakon dugo vremena neigranja. Zadnji single player kojeg sam igrao je uncharted 4 i legacy kad su izasli za PS4. PS5 mi stoji novi zapakiran doma vec skoro godinu dana sa igrama gta5 i god of war, nisam ga ni pipnuo a mali igra fc24 i sada FC25 na switchu i mozda je vrijeme da otpakiramo taj ps5 :D
|
Glavni lik žena, izgleda kao muškarac i azijatkinja, a vjerojatno i lezbijka :D
|
Dobro je krenulo, isključili su komentare hahahaha
Zlocesti psić se nadurio 😄 https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e78712a2b0.jpg |
Citiraj:
Ako se jos nisi naviknuo na to, vrijeme je. Osim ako Donald ne promijeni nešto i počne vikat po ljevici :D |
Igra će bit vrh, samo radi soundtracka
Poslano sa mog Pixel 7 koristeći Tapatalk |
Glavna likica me sa tom ćelendom podsjeća na Ripley, GI Jane i Jack iz Mass Effecta. Meni sasvim ok izgleda. Čini mi se da je bounty hunter, a ne manekenka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni igra izgleda odlicno! |
Može ženski lik jedino ak čuva djecu i kuha.
|
Citiraj:
Soundtrack mi baca na mass effect onak 99%. |
Meni ovo izgleda i zvuči odlično, još kad znam da igru radi ND, vjerujem da će biti odlično.
E sada, samo da nije Souls like jer mi to ne leži....a vuče mi baš na tako nešto. I ono...Porsche svemirski brod...WTF, ali neka ga ajde. :D Sjetilo me lateće Pugove u Blade Runneru 2049. ;) |
Pa zasto ne, lambo je pravi traktore, peugeot je pravio mlince za kavu i bicikle, zasto porše nebi moga svemirske brodove :D
|
Kako misliš pravio... još uvjek ih radi - https://www.lamborghini-tractors.com/en-eu/
Ja ne kužim šta se digla takva buka... kao da je Last of us 2 prošao loše zbog LGBT-a. Iskreno ne znam da je Naught dog izbacio nešto loše. Meni ful paše njihov gameplay. Možda sam prestar, ali ful se slažem sa d0X-om što se tiče glavnog lika... https://www.arsenal-berlin.de/assets...26c2c55da2.jpg |
Ovo bude teški fail (na žalost) :D
Naughty Dog ide stopama Bioware-a... |
adidas, porsche, sony... Sile osovine + ova ćelava kojoj je djed vjerojatno rus a baba talijanka. Nema veze što je ona malo tamnožučkasta... Svemirski lezbo naci - i još je ružna... :/
EDIT: pokušao sam se sjetit kako se zove tj kako se je zvalo mješane osobe kao npr mulat (crno - bijeli) i kako kad je (žuto crni) - nekako na z je bilo, ali se ne mogu sjetit niti guglat jer kad sam tražio pod mulat skužio sam da su ti nazivi sada pogrdni i da se više ne koriste... Nisam to znao, a mi smo to učili u školi... - MULAT – mješanac crne i bijele rase mulat - mula (od španjolskog mulato=mazga) jebalo mater, nije mi to nikad palo na pamet - MESTIK - mješanac bijele i žute rase - ZAMBOS – mješanac crne i žute rase Ha, našao sam! |
Citiraj:
Imaš sreće da nisi na BUG forumu, doživotni ban samo tako pada. |
Citiraj:
Možda sam malo pretjerao, vidjet ćemo kakva će biti igra ali ne gayim nade. |
Gradacija je debil, kreten i idiot, s time da idiot je tako teško stanje da takvi ni nemaju gotovo nikakvu interakciju s okolinom, a debil već ima neki granični IQ.
To me iznenadilo jer nekak u pežorativnom rječniku mi je uvijek djelovalo kao da je kreten jača uvreda nego idiot. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01. |