|
![]() |
#1 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() ovo mi vec danima dolazi na mail .. a i po grupama se salje Citiraj:
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
to ti je ko ono forwardaj ovaj mail na 15 email adresa uključujuči i moju i dobit ćeš 1000 dolara, glavni zgoditak na lotu i slično ![]() Ja sam si baš mislil poslat mail kolegici na poslu sa tim subjectom , pa da svi gledamo fast shut down ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
o tom virusu josh nema nikakvih podataka, no o raznim spam mailovima ima. ![]() mislim, pogledajte text kako je napisan. prije chitanja ovoga maila obavezno si zazhelite kakvu zelju... oliNpijska, izgori tvrdi disk, "najgori" virus, objavljen na CNN-u... :confused: otkriven od mcafee? ![]() unishtava najjednostavnije sektor zero... ![]() i kao shlag na kraju: "Po¹alji ovaj mail svima tebi poznatima,kopiraj ovaj mail i po¹alji prijateljima i drugima jer zapamti ako svima njima po¹alje¹,svi ostali imat æemo pomoæ" takodjer u narednih 8 dana ispuniti ce ti se gore navedena zelja, a ako poshaljesh mail 25orici najblizih dobiti ces za svakog korisnika 5$, no to nije sve.... ![]()
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
zatvoriti chu ovu temu da ne dodje do nesporazuma kakvih. uglavnom, ovaj virus ne postoji, it is a plain old hoax. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|