![]() |
virus or not
ovo mi vec danima dolazi na mail .. a i po grupama se salje
Citiraj:
|
to ti je ko ono forwardaj ovaj mail na 15 email adresa uključujuči i moju i dobit ćeš 1000 dolara, glavni zgoditak na lotu i slično :)
Ja sam si baš mislil poslat mail kolegici na poslu sa tim subjectom , pa da svi gledamo fast shut down :) |
to i ja dobio ali od meni poznate osobe.
|
to nije virus. ignorirajte poruku.
i ne zatrpavajte ljude dalje takvim spamom. ;) |
meni za sad samo 1 došla ta poruka ali od poznate osobe,znači za sad ne postoji takav virus,ja se jesam malo ustrtario jer danas je sve moguće:confused: :confused: .
|
o tom virusu josh nema nikakvih podataka,
no o raznim spam mailovima ima. ;) mislim, pogledajte text kako je napisan. prije chitanja ovoga maila obavezno si zazhelite kakvu zelju... oliNpijska, izgori tvrdi disk, "najgori" virus, objavljen na CNN-u... :confused: otkriven od mcafee? :eek: unishtava najjednostavnije sektor zero... :rolleyes: i kao shlag na kraju: "Po¹alji ovaj mail svima tebi poznatima,kopiraj ovaj mail i po¹alji prijateljima i drugima jer zapamti ako svima njima po¹alje¹,svi ostali imat æemo pomoæ" takodjer u narednih 8 dana ispuniti ce ti se gore navedena zelja, a ako poshaljesh mail 25orici najblizih dobiti ces za svakog korisnika 5$, no to nije sve.... :rolleyes: |
zatvoriti chu ovu temu da ne dodje do nesporazuma kakvih.
uglavnom, ovaj virus ne postoji, it is a plain old hoax. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56. |